smth
 
19th-Jun-2011 05:46 pm
shii diena kaut kaada ne-taada. pazaudeejusies prieciigaa sajuuta. kaut kaa druumi ir. diivaans un filmas un nedaudz tv.
vairaakas reizes esmu saakusi skatiities Vicky Cristina Barcelona (2008), bet nekad neesmu noskatiijusies liidz beigaam. nespeeja aizraut, ieintereseet.. shodien kaut kaa vienaa elpas vilcienaa noskatiijos. un..diemzheel nepadariija domas gaishaakas. skumja pieauga veel lielaaka. bet filma patika. un laikam tomeer shoruden buutu jaaaizbrauc liidz barselonai.
peec tam viena kara filma - Beaufort (2007). nejeedziigs ir karsh. bet savaadaak jau mees neesam sho tuukstoshu/miljonu gadu laikaa iemaaciijushies dziivot.
un, lai padariitu kaut cik prieciigaaku sho dienu - Futurama: Into the Wild Green Yonder (Video 2009). tomeer..vai nu man humora izjuuta ir kaut kur aizgaajusi shodien pastaigaaties, vai tieshaam kaut kas ar to multeni vairs nav. kaut kaa pat nelika iisti pasmaidiit. diemzheel :(
vaardu sakot, shodien ir kaut kaads peleekais. un gribas aatraak, lai pienaak vakar un var iet guleet.
Comments 
19th-Jun-2011 07:16 pm
nu bet tu taču šonakt maz pagulēji.Kāpēc mocīt sevi?:)un sagaidīt to čammu miega peli var tak arī nevelkot laiku.Ierušinies, palutini sevi ar kaut ko...skatāmu, baudāmu, un nemanīsi, ka pienāks pareizais guļamais laiks.
19th-Jun-2011 08:19 pm
nodarbinu shobriid nedaudz sevi, lai aatraak laiks riteetu ;)
driiz ar zhurnaalu vai graamatinju jau varees doties gultas virzienaa. kad kaut ko dari, tad laiks nemanaami aatri skrien :>
This page was loaded Oct 10th 2024, 7:27 pm GMT.