smth
 
13th-Jun-2011 09:38 pm
iisais filmu atstaasts.
man kopsh beerniibasl ljoti patika filma "Dienesta romaans". Pat nezinu, kaapeec. nu, tagad pienaaca laiks shiis filmas jaunaakajai versija - Служебный роман. Наше время (2011). vietaam lika pasmaidiit. bet shoreiz gan filmu kaut kur skatiijos jau no cita viedoklja. viens ir skatiities shaada veida filmas berna vecumaa, otrs - kad esi attiecigajaa vecumgrupaa. filma neteikshu, ka izcila. varbuut pat otro reizi sanjemtos noskatiities peec paaris gadiem. bet nu siirupinjsh bija, pasacinja bija un izklaide bija.
naakamaa filma laikam ir absoluuti neiederiiga shaadaa siltaa laikaa.. tomeer.. noskatiijos The Nutcracker in 3D. un diemzheel pietruuka man ziemassveetku briinums shajaa filmaa. man beerniibaa ljoti patika skatiities ieksh tv sho baletizraadi..tas radiija zsv briinuma sajuutu. un patiesiibaa joprojaam, tuvojoties zsv, uznaak veelme aiziet uz baleta izraadi.. bet filma.. vaaji... diemzheel.
nezinu, no kurienes man ir uzradusies Into the Wild (2007). par to,kas esi pats. par veertiibaam. par cilveekiem, kas veido tevi. patika. vnk iistais briidis shoreiz laikam bija.
Comments 
13th-Jun-2011 09:48 pm
es par sho seriaalu esmu daudz dzirdeejusi un arii lasiijusi esmu, bet taa arii neesmu skatiijusies. laikam vajadzees samekleet un noskatiities.
paldies, ka atgaadinaaji par to ;)
This page was loaded Oct 10th 2024, 7:33 pm GMT.