smth
 
26th-May-2011 07:15 pm
shiis dienas sausais atlikums:
-daudz visaadi darbinji un darbi izdariiti
-uzrakstiiju luugumu apmaksaat man arii bagaazhu lidojumam.(man nezinaamu iemeslu deelj pie mums tiek uzskatiits, ka, lidojot uz 2 dienaam un vienu nakti, var iztikt ar vienu rokas bagaazhu. viss taa arii buutu, tikai eerboltiks arii mugursomu/rokassomu uzskata par vienu bagaazhas vieniibu un ar koferiiti liidzi vari ieskrieties... var jau buut, ka man nav veicies..vvz).
-diriktors peec madrides +35 juutas prieciigs par lisboa lietutinju :) nu, miera vinjam nav - grib pachekot, kas notie pie mums :))
-cimdararnis shodien lika atplaukt milziigaa smaidaa - telefonsaruna bija pietiekami neformaala
-nedaudz sanaaca tikt iesaistiitai lielajaa politikaa. paldies dievam, tas, ko dariiju nekaadi negaaja pret manu sirdsapzinju
-staasts par manu jauko koleegji izskataas atkal nedaudz atgrieziisies. shodien vakaraa jaukaas koleegjes jaunaa vadiiba piezvaniija un uzprasiijaas uz viziiti pie manis - peec padoma.. staasts tas pats, kas bija man gadu atpakalj (vismaz taa nopratu) - nekas nav mainiijies..patiesiibaa apbriinojam, ka tas viss turpinaas jau 18 meeneshus un nekas..NEKAS nav mainiijies. bet vismaz tagad ir pilniigi skaidrs, ka pie taa, kas notika pagaajushajaa gadaa nebija tik daudz manas vainas, kaa kaadaa briidii biju saakusi domaat. bet nu labi.. riit redzees, ko man pastaastiis..
-no sarunas ar astru sapratu, ka veel meenesis, varbuut nedaudz vairaak un viss.. vinja dodas prom. atluugums riit noguls uz galda.
-veel galvaa daudz domu par atvaljinaajumu - par to kaa un ko..
vaardu sakot - galvaa paaraak daudz visa
Comments 
26th-May-2011 08:31 pm
Cik s esmu lidojusi ar airbaltic, tur mūzdien salonā pilsoņi ierodas, milzu čamadāniem nokrāvušies. Es ar savu vienu somu jūtos kā pēdējā lose.
26th-May-2011 10:37 pm
nu, jaa.. arii esmu redzeejusi taadus gadiijumus, bet ne tik biezhi..
This page was loaded Oct 10th 2024, 11:29 pm GMT.