smth
 
22nd-May-2011 05:58 pm
vakardiena bija piesaatinaata. filmeeshana doma laukumaa, doma bazniicai augshaa, botaaniskajaa daarzaa. protams, visa diena saulee, taapeec piecepos un shodien mokos i aadas, i galvas saapeem. ir nedaudz skumji, ka projekts principaa ir beidzies.. shobriid pat gribas bilzhu skatiishanos atlikt taalaak, jo negribas to sajuutu - viss, vairaak nekaa.. bet ir arii milziigs kaardinaajums paskatiities, kas sanaacis ;)
tikko noskatijos divas dziesmas - spaarni un veejsh un tici sev. jaasaka, ka, lai arii ziimju deelj man ljoti patika spaarni un veejsh, tad klips shobriid labaak patiik tici sev. veel jau buus veel kaudziite klipu, gan jau arii tos redzeeshu. bet vispaar.. secinu, ka, skatoties klipus atceros to, kaa tie tapa ;)
patiesiibaa juutos ljoti pateiciiga rokaam par sho iespeeju buut kopaa ar vinjiem. jaa, katrai lietai ir sava garozinja, bet tomeer pozitiivo emociju bija tik daudz... vakar jau ar agnesi runaajaam, ka priekshaa veel tikai diska prezentaacija un tad jaadomaa kaut kas jauns :) saakaam saprast tos cilveekus, kas dziivo no viena projekta liidz otram.. jaa, juuties nogurusi no taa visa, bet saproti, ka peec vienaam beigaam gribas jaunu saakumu.. :)
This page was loaded Apr 19th 2024, 9:35 pm GMT.