smth
 
4th-May-2011 11:37 am
shonakt sapnjos - milzu ugunsgreeks. saaka degt arii muusu lauku maaja. nodzeesa un nekas nebija, tikai durvis naacaas iznjemt no vecaas vietas un paarcelt vairaak uz kreiso pusi. peec tam dega aabele, kas ir tieshi pretii kaapneem. ar mazu spainiiti staigaaju shurpu-turpu un centos nodzeest.
tas viss uz paarmainjaam?
Comments 
4th-May-2011 03:45 pm
tas ir uz labu, panakumiem, veseliibu
4th-May-2011 04:32 pm
a visos neta tulkos briesmekliibas sarakstiitas.. es jau paguvu saskumt ;)
Bet Tu man liec ticeet, ka buus labi ;)
paldies Tev :)
4th-May-2011 07:46 pm
uguns, degšana ir uz visu labo, naudu,v eselību, panākumiem. skaidrs ūdens līdzīgi :) protams ir mazliet dīvaini, ka izdevās nodzēst. bet tas, ka uguns pārmetās uz ābeli, tas ir ļoti labi :) tātad visam pāri tomēr esi stipriniece un gūsi tikai labas lietas pat caur ķibelēm :)
vēl jāskatās mēness fāze. pilnmēnesī un tukšajā sapņi ir emocijas, kas nu jau tulkojas savādāk. vairāk jau tirzājot iekšējos cilvēka pārdzīvojumus.
nesen redzēju ko no līdzīgas šnites- visai daudzsološas. lai gan sākumā nemaz tā nelikās, jo sapnis bija tāds dīvains, pabaiss. kaimiņi kaut ko pludināja manu dzīvokli nost. tādām skaistām dzidrām ūdenslāsēm visas sienas norasojušas. varētu jau arītulkot, ka būs dzeršana, bet... nu ne man :) es praktiski nelietoju.
4th-May-2011 07:53 pm
nee, nu maaju nodzeesa teetis ar savu braali. es atnaacu pie maajas jau tad, kad apkaart veel uguns, bet durvis jau bija paarliktas uz taalaaku maajas stuuri (pashu izbriiniija tas, ka taa vnk vienaa vietaa njem un aiztaisa ar sienu durvis, bet citaa vietaa njem un izceert un ieliek ;) )
bet aabeli es ar 5l spainiiti dzeesu. uudens shausmiigi leni teceeja un kameer es tos piecus litrus pieleeju, tikmeer jau aabele turpinaaja degt :) taa teikt - nejeediziga dzeeshana no manas puses bija ;) veel nodomaaju, ka stulbi ar tik mazu spainiiti dzeest, bet nemekleeju lielaaku trauku :)
a kas shonakt par meeness faazi? jo shito sapni jau no riita redzeeju.
bet Tavs sapnis arii taads - nu ne paaraak :))) bet, ja tas noziimee, ka viss buus labi, tad jau ;))
4th-May-2011 08:37 pm
apaļš tumšs uzzīmēts kalendārā. nezinu ko īsti tas nozīmē :) bet jā sapnīši tagad tādi dīvaini rādās :D tas man ar bija 5 minūšu sapnis īsi pirms modinātāja. jo visu nakti ar bērnu uz rokām notusēju un īsi pirms noliku mazliet kaulus izstiept un momentāli nost un tādi sapņi :))
4th-May-2011 08:40 pm
tagad ir tukshmeeness :)
4th-May-2011 08:42 pm
ehh tad nav nekā.. tukšais.
4th-May-2011 08:44 pm
vajag pasuutiit taadu sapni uz pilno? :)
4th-May-2011 08:55 pm
uz veco. kad dilst. tad ideāli :))
ļoti derētu redzēt sapņus, kur ar rokām grābj tonnām sū.. ( nauda), deg un nepārstāj par spīti dzēšanai kaut kas- veselība, veiksme,
ūdens tek dzirds un skaists- arī viss labais. un nekad nekad neko sliktu. :)))
4th-May-2011 08:58 pm
mhm! :) tieshi taa ;))
bet sho es ielaagoshu :) paldies Tev :)
This page was loaded Oct 10th 2024, 9:21 pm GMT.