smth
 
28th-Mar-2011 08:28 am
vakar biju paaraak nogurusi, lai pat ieslegtu datoru.
kas bija vakar? vakar izpelniijos teeta braazienu par to, ka pamatiigi uzkaaru mashiinu. piekriitu shobriid teetim, i kaads vells mani diidija iebraukt tajaa sniegaa? krietnu briidi abi nopuuleejaamies, lai manu auto dabuutu nost no taa snieg-ledus.
celjsh uz riigu.. secinaaju, ka shii ir viena no retajaam reizeem, kad nerisinaaju nekaadas probleemas galvaa. parasti tie 400 ar astiiti km (turp-un-atpakalj) man ir taads paardomu briidis, kad galvaa meegjinu atrisinaat visu to, ko riigaa nesanaak. shoreiz galvaa taads nosaciits miers. vakardienas brauciena lielais miinuss - stiprais veejsh. to krietni jutu.
duksis.. duksis shoreiz nepatiikami paarsteidza. nezinu, kas vinjai bija noticis, bet pieveemusi visu maaju. ok, tas, kas bija uz griidas npadsmit vietaas, to jau aatri savaacu, bet nu siikai murmulis apveemis i gultas lielo paarklaaju, i diivaana sedzinjas...taa nu man tagad buus lielaas veljas dienas :> vispaar buus jaapaveero, kas duksi taalaak buus. var jau buut, ka shii nelabuma leekme ir tikai negadiijums.. bet varbut arii nee. pie sevis sasmeejos ieksheeji, kad mamma man vakar jau saaka runaat, ka, ja nu vajag man kakji, tad skatiisies, kas vinju kakjenei buus pavasara metienaa, ka kaadu atstaat man arii var. teicu gan mammai, ka rudus negribu, bet mamma izmantoja citu taktiku, pasakot, ka var tak buut triiskraasainie, taadi kaa bija miljuka. nu, jaa...miljuka.. pirmais kakjis, kas mani patieshaam uzskatiija par saveejo - muuzhiigi liidzi vazaajaas, naaca pie manis utt. vispaar briinums, ka savulaik vinja izdziivoja peec tam, ka vinja atgriezaas visa sadauziita, salauziita, sapluiniita utt. dazhus gadus atpakalj vinja kaadu dienu prasiijas izlaist aaraa un vairs neatgriezaas. aizgaaja nomirt. un vakar mamma izmeta tekstu, ka kaadu gadu peec tam, kad miljuka bija aizgaajusi, kaads esot teicis, ka redzeejis to beigtu aiz skolas.. skumji, bet katram dziivniekam arii savs laiks. protams, es saprotu, ka duksis arii nav muuzhiigs. juulijaa vinjai jau buus astonji gadi. zinu, ka peec duksha buus naakamais duksis. un dikti jau gribeetos peleeko, striipaino. vakar, ar mammu runaajot, sapratu laikam, kaapeec patiik tie striipaini, peleekie. taapeec, ka beerniibaa pirmais kakjis bija tieshi taads. un peec taa kakja mums maajaas laikam gadus astonjus nebija kakju. un laikam jau sava veida ilga peec taa bezruupiigaa beerniibas laika ir saglabaajushies ;>
ai, labi. ko nu es te shodien par kakjiem. labaak izmantoshu briivdienu lietderiigi ;)
Comments 
28th-Mar-2011 12:19 pm
nu, par duksi tieshaam nesaprotu neko. peedeejo nedeelju vinja taa nostaak no manis visu laiku uzturas. pat taa iisti pie manis nenaak naktii guleet - nolien savaa stuuriitii vai arii uz radiatora uzraapjas. bet nu tas, ka vinja bija noveemusi visu maaju - shodien veel paaris vietaas atradu, kur vinja ir veemusi, ko vakar nepamaniiju.. es jau mammai teicu, ka varbuut tas ir vinjas kaads protests pret mani, ka aizlaidos prom :D

bet par auto - stundu dauziijaam ledu un sniegu, kameer dabuujaam zuzi nost :D toties man tagad maaciiba visai dziivei :D gluzhi taapat kaa ar to riepu :)))) no kljudaam maacaas :))
This page was loaded Oct 11th 2024, 1:30 am GMT.