smth
Commenting To 
20th-Mar-2011 03:19 pm
ja jau diikdieniiga nedeeljas nogale, tad diikdieniiga nedeeljas nogale. noskatiijos veco, labo krievu filmu - Женатый холостяк (1982). redzeeta jau, bet vienalga - krievu padomjlaiku filmaas ir pietiekami daudz labestiiga humorinja un taada gaishuma.. laikam taapeec ik pa briidim gribas taas atkal noskatiities.
tad, datoru tiirot, piekjeeros savulaik novilktajam miniseriaalam ar jauno dzheimsu bondu un latvieshu aktieriem - Archangel (TV 2005). nezinu, kaut kaa ne paaraak paarliecinaaja. turklaat saprotu, ka tomeer gruuti ir skatiities filmas, kur riiga tiek uzdota par kaadu citu pilsetu ;) piemeeram, shajaa filmaa riiga kaa maskava :D vai pavisam ne tik sen skatiijos to pashu riigu kaa varshavu :) nee, nu no vienas puses jau labi, ka riigaa arii filmee filmas, bet nu skatiities peec tam nav tik vienkaarshi :D
joprojaam ciinos ar simpsoniem. esmu nonaakusi liidz piektaas sezonas vidum.. a priekshaa veel padsmit sezonas :) nez, kad paguushu to visu noskatiities? :) vakaros man simpsoni biezhi vien nostraadaa kaa laba aijaa-zhuuzhuu-dziesminja ;) noskatos liidz pusei vai divas treshdaljas un apkriitu veekshpeedus - aizmiegu uz vienu rokas maajienu :) taa man skatishanaas buus ljoti ilga :D bet nu ne ko - ja jau dienvidparku pievareeju, tad arii simpsonus pievareeshu ;)
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Oct 11th 2024, 1:32 am GMT.