smth
Commenting To 
13th-Mar-2011 11:27 pm
riita ceeliens pa maajaam, bet peecpusdiena pie zajca :) vinjaam garshoja mani mazkekshi, man patika vinju kompaanija un galda speelju peecpusdiena :) vnk lieliski! :) kaarojas dazhas no galda speeleem nopirkt - ja nebuutu paspeeleejusi, tad visdriizaak taam paietu garaam, bet redz - nedaudz paspeelee un aakjis luupaa ir! :)
tiku arii pie kakjiishauskariem un kakjiiskruuzes - daavana visos pagaajushos sveetkos ;) eliiza man arii uzziimeejusi kakjus :) tagad vinjas ziimeejums un aplikaacija uzkabinaata uz mana ledusskapja :) kaa paskatos, taa smaidaas ;)
paraleeli ljoti daudz ko runaajaam. paaraak sen nebijaam tikushaas. par sanitu, kas ir prom. nezinu, man to visu noklausoties, saaka likties, ka staasts ir ierastais - tev ir nauda, tu vari atljauties celjot, bet esi viena. meegjini pakjer cilvjus sheit uz sava viljnja, bet cilvji sheit dziivo ar citaam probleemaam un citaam lietaam, un citaam prioritaateem. jaa, varbuut vinji arii gribeetu piekrist tev un tavaam ashajaam idejaam, tomeer vinjiem ir kaut kas cits svariigaaks. bet tas nu taa.
taa kaa eliiziite shogad iet pirmajaa klasee, tad dabuuju apskatiit dienasgraamatu ;) i veel dazhas darbinju burtniicas ;) nosmeejaamies ar zajcu, ka vinja tik ruupiigi nepeeta beerna dienasgraamatu, kaa to dariiju es :))) bet ko lai dara - katram savs :)
ak, jaa vinjaam ir jauns iemiitnieks - smuks melnbalts duksis ;) vinja pacietiiba ir apbriinojuma ;) eliiiza iestuukjeeja to grozaa guleet, apsedza un shams mieriigi taa paaris stundas guleeja gan muusu klaatbuutnee, gan arii tad, kad kliidaam pa maaju. apbriinojams kakjis ;) mans duksis sen buutu notinies un pateicis, ko domaajis par to, bet sheit... :)
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Oct 11th 2024, 1:28 am GMT.