smth
 
28th-Feb-2011 07:20 pm
vispaar viskautkas peedeejaa nedeeljaa noticis. daudz poziitiivu lietu :)
vislabaakaa lasaamviela - wirtschaftswoche. iepriecinaaja raksts par kleptokraatiem :) veel paaris fragmentinjus no divaam graamataam ilziite iedeva palasiit ;) aakji lupaa iecirta - gaidiishu, kad vinja izlasiis, lai es varu kjerties klaat.
turiinas priecinji: siltais laiks, saule, sausais gaiss, kafija visaados veidos, daudz dazhaadu kuuku, pasta un risotto :) protams, kjekjsiitis pie egjiptologjias muzeja (kaa nekaa lepojas kaa otrais labaakais pasaulee muzejs shajaa nozaree :) lai gan - vai tikai egjiptologjija pati par sevi nav taada pseido zinatne, bet nu tas taa :) ), kinemotograafijas muzejs un uzbrauciens augshaa apskatiit pilseetu ;). pastaigas vakaraa un garaa dienas pastaiga pa pilseetu - absoluuts miers un harmonija :)
frankfurtes lidosta paarsteidza nepatiikami - tik netiiras tualetes sen nebiju maniijusi. tomeer ir arii priecinjsh - atgriezos ar seshaam graamataam :D plus veel jaapieskaita taas divas, ko ilze nopirka un iedos palasiit - taatad kaadam briidim lasaamviela buus! :)
veel priecinjsh shodien - meenesha viduu atkal brauciens uz bru :)
vispaar shobriid tieshaam juutos taads kaa pliisha laacis - miiksts un puukainsm un maigs :))) tomeer izbrauciens aarpus valsts ir devis savu labumu - galva paveedinaata un pavasaris jau saosts..tagad veel jaapagaida taa iestaashanas sheit ;)
bet darbaa..darbaa darbu daudz, pasaakumi paarklaajas. bet pagaidaam tas paaraak nesatrauc. pashai shkjiet, ka shobriid visu var mieriigi nomenedzheet.. :)
Comments 
1st-Mar-2011 09:30 am
nu, es esmu Krēslu izlasījusi, ko tad likt plaukāt līdz pavasarim/vasarai?
This page was loaded May 19th 2024, 8:32 pm GMT.