smth
Commenting To 
5th-Jan-2011 07:44 pm
peedeejaa laikaa esmu visa darbos. turklaat shobriid shis aktiivais periods ljoti patiik - gjenereejas ljoti daudz labu ideju. janciigi. veel pirms neilga briizha gaudos par atvaljinaajumu, tad shobriid par to ir aizmirsies. vismaz uz kaadu briidi. patiesiibaa zinu, ka mani krietni uzmundrina doma par komandeejumiem. februaara beigaas, ja nekas nenorausies, buus turiina. zinu, ka vismaz divreiz buus jaabrauc uz bru uz darba grupu. shodien uzziimeejaas veel viens komandeejums. ja organizatori visu apmaksaas, tad veel shomeenes buus viens bru brauciens. tas priecees. nesaprotu es tos, kas chiikst - wee,wee, komandeejums. jaa, fiziski vienas dienas brauciens varbuut arii nav viegls, tomeer tas, ko ieguusti emocionaali un zinaashanu zinjaa ir riktiigi liels pluss.
veel saistiibaa ar komandeejumiem ir viena janciiga lieta, kas patiesiibaa priecee. gudraa ilziite vienmeer likusies nedaudz nosleepumaina. pagaajushaa gada gjente paveera man vinju kaa cilveeku, nevis sava darba dariitaaju. un, ja viss buus taa, kaa plaanots, tad shogad veel divi braucieni vareetu buut kopaa ar vinju. un tas priecee :)vispaar jau vienmeer esmu teikusi, ka komandeejums dod iespeeju paskatiities uz koleegji no cita skatu punkta - ieraugi taas iipashiibas, kuras ikdienaa neredzi. shiis atklaasmes gan var buut gan ar pluss ziimiiti, gan ar miinusinju. bet biezhaak liidz shim ir bijushas shiis plusinju lietas ;)
kas veel? pusotru nedeelju neesmu rakusi auto aaraa. shodien, ejot, secinaaju, ka viena puse ir tiira, tiira, bet otra.. liidz ritenju augshai ar sniegu. buus ko njemties nedeeljas nogalee. ja shitaa turpinaas snigt, tad obligaati jaatrok, lai nepaarveershas par galiigo kupenu.
veel..izskataas, ka braalis ar annu ir pavilkushies uz braucienu uz tallinu uz pasaakumiem eiropas kultuuras galvaspilseetas ietvaros. tagad veel jaasaskanjojas attieciibaa uz pasaakumiem un jaabrauc ;)
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Sep 28th 2024, 6:23 pm GMT.