smth
Commenting To 
31st-Dec-2010 10:38 am
veel nedaudz horoskops jaunajam gadam ;)

Labā ziņa būs tāda, ka bijuši kritieni pēc kritieniem, taču beidzot būšot piezemēšanās, norādīja astroloģe.
«Astroloģisko planētu kombinācija rāda, ka nākamais gada cikls mums dos vairāk izaugsmes iespējas. Sliktās kombinācijas ir beigušās, jāķērās pie darba. Jupiters ieies auna zīmē un tas mudina sabiedrību sākt darboties un «ķerties aunam pie ragiem». Darbības uzsākšana varbūt būs pārāk rosīga un neapdomīga. Situācija stabilizēsies maijā, kad jupiters ieies vērša zīmē - tas dos stabiltāti,» savu prognozi ar astroloģiskiem izskaidrojumiem pamatoja Kārkliņa.
Astroloģe tomēr atgādināja arī slikto ziņu - nekas nenotiks ātri, jo šajā gada ciklā būs spēcīga Saturna ietekme, tas nozīmē, ka Saturns bremzēs, ierobežos un ieliks rāmjos. Lai gan piezemēšanās ir notikusi, astroloģe aicina necerēt uz jauniem «treknajiem gadiem» tik ātri.
Apskatot premjera Valda Dombrovska (V) valdības zvaigžņu karti, astroloģe secinājusi, ka šī valdība ir stabilāka un prognozējamāka nekā iepriekšējā, tomēr šīs valdības horoskopā ir daudzi tautai nepatīkami lēmumi, kuri turpināsies arī 2011.gadā.
«Saeima kā darbojās tā darbosies. Es nesaskatu šīs valdības pamathoroskopā tik spēcīgus krišanas draudus, kā tas bija iepriekšējai valdībai,» tā astroloģe prognozē šīs Saeimas un valdības noturību.
Lai arī astroloģe nebija aplūkojusi Valda Zatlera zvaigžņu karti, tomēr zināja sacīt, ka prezidenta amatā virzīsies uz priekšu divi konkurējoši kandidāti - viens kungs un viena dāma.
Jūnija beigas un jūlija sākums ir diezgan problemātisks laiks, jo planētas sastājas «T krusta» kombinācijā, tas ietekmē dažādas jomas, rada šķēršļus un sarežģījumus.
Kārkliņa uzsver, ka 2011.gads būs veiksmīgs radošo jomu pārstāvjiem. Varbūt veiksmīgs arī transporta nozarei, IT nozarei, komunikācijas tehnoloģijām un medijiem. Arī banku sektoram tas būs augšupejošāks nekā iepriekšējais.
Komentējot notikumus pasaules kontekstā, Kārkliņa uzsver, ka būs paaugstināta ugunsbīstamība, tomēr Latvija nenodegs. Tāpat ir atcelts maiju paredzētais pasaules gals 2012.gadā
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded May 5th 2024, 12:09 am GMT.