smth
 
31st-Dec-2010 09:43 am
a vecaa gada vakaraa obligaati ir jaataisa tie 12 eedieni? a nevar uztaisiit galjas tazhiini un uztaisiit kaadu desertu un viss? ja nebuus 12 eedieni, tad naakamgad viss buus slikti?
Comments 
31st-Dec-2010 06:01 pm
nu man top galjas tazhiine - shobriid tieshi marineeju visaadaas garshvielaas, citronaa un meduu galju :) jaasagriezh veel daarzenji un jaaliek tazhiine. uz kaadiem 8-9 buus gatava :)
martini asti dziest ledusskapii. shokolaades vietaa auglji ;)
oo! kjiplokgrauzdinji... buus jaauztaisa. nav gan maajaas kjiegjeliic, bet nekas. uztaisiis taa pat. man tie arii varen garsho ;)
a kaa tad siicis taa astonjus gadus bez peleekajiem zirnjiem? man agraak maajaas vienmeer peleekie zirnji burcinjaa bija - taa teikt reizeem, kad gribas eest, bet nav ko eest :)
31st-Dec-2010 07:08 pm
siiks ir tads mezha diivaionis, kursh need, ja kaut kas neshkjiet skaists vai interesants. nu un taa atsakas pat nepagarshojis no ljoti daudz labaam lietaam. vel tik pirms gada b/d shokaa man staastiija, ka uzputenis ir garshiigs. un visus gadus atteicies. :D vinjsh pat nenojaush no kaa vel tik nav atteicies aizdomiiguma vien deelj :))
kas tas ir tazhiks?
31st-Dec-2010 07:11 pm
baigais tas siicis :))
bet nu jaa - tev no taa vieglaak nekljuust, ka jaameegjina iemaniit visaadas jaunas lietas ;)

tadzhinas/tadzhines ir: http://www.tadzinas.lv/kas-ir-tadzina/
:)

31st-Dec-2010 11:15 pm
aha. otrs izskatas, ka vismaz nesmaadees neko. bet lielais man pat vienu laiku piespieda greznot shkjiivi. vienreiz var, otreiz. bet ikdienaa, kad taisi vairakiem un vairareiz, nu ta jau pats est taisishanas fakts sak nogurdinat.. kur nu vel..
tagad princips- neediisi, neka vairak nav ta pat. agrak ka bija nauda, ta utojaas ledusskapii knakstot sieru, pienu, cisinjus... maizi. bet nu tadas lietas ir paaraak reti, lai iztiktu un naakas maaciities est zirnjus un visu ko citu :D
lai gan taa pat atsakaas no forshaam lietaam. piem auzu parstu putra ar ievariijumu. mmmmm. a shis ievarijumu need.
This page was loaded Oct 11th 2024, 7:29 am GMT.