smth
 
9th-Nov-2010 09:30 pm
ja vakar tikai kjimereejos - mekleeju iedvesmu un adiiju, tad shodien i vakarinjas gatavas, i nedaudz kjimereejos, i vispaar - oms kaut kaa gaishaaks ir. laikam aromterapija un kjimereeshanas dara savu. no riita, ejot uz darbu, domaaju tikai par vienu - kaa aatraak atgriezties maajaas un saakt kjimereeties ;) pirmaas paaris nedeeljas buus shii apseestiiba :) un tas laikam ir labi, jo, praats ir gaishs un druumums ir prom. nepietiek laiks druumot :)
pie reizes shodien veel pamekleeju idejas puscimdinjiem. vareetu visaadus samargot ;)
bet darbaa.. darbaa kaa darbaa. darbi kriit viens peec otra - nemaz nepamani kaa taa darba diena paskrien. un shodien kaarteejo reizi secinaaju, ka mans otrais bloks tomeer ir pietiekami biistams. no meiteneem jau biju dzirdeejusi staastus, ka ieprieksh, kad vinjas veel bija prom no manis, tad vairaakiem darbiniekiem tika izteikti draudi..un shodien guvu veel vienu staastu par draudiem..
bet nu tas taa.
vaardu sakot - ciinos ar rudens depresiju radoshi.
Comments 
9th-Nov-2010 11:12 pm
nu, jaa ar taam biezajaam dzijaam ir negals - forshas ir, bet tikliidz neesi tievs kaa skals, labi, skali tajaa biezajaa vnk pazuud - arii vinjaam iisti neder, tad iisti nav ok. bet tas jau vienalga nekaadi nespeej atrunaat no shaadu dziju izmantoshanas - tad iestaajas vienaldziibas dievs - amantakas :) galvenais, ka pasham ir labi :)
10th-Nov-2010 12:12 am
ak - es tak nav skals - es tak kolobok, un ja taadu koloboku ietinn biezaa dzijaa, ljoti lielaa un garaa shalee - tad taads beig as izskatās ūber mazs nabadzinsh :( ... ;)/
10th-Nov-2010 06:58 am
nu, par to ari ir staasts, ka biezaa dzija der tikai pavisam normaalas komplekcijas cilveekiem - smalkie tajaa nosliikst, apaljiigie kljuust veel apaljiigaaki, bet 'normaalie' - izskataas normaali.
bet.. nerazha ir taada, ka arii ne-normaalie grib taadu biezu un siltu adiijumu :) un taapeec naakas nospljauties par to, kaa ir ;)
lai gan.. man viena garaa jaka/meetelis adiits staav jau kuro gadu. nekaadi nevaru sanjemties to uzvilkt...
This page was loaded Oct 11th 2024, 9:19 am GMT.