smth
Latvijas Pasts no nākamā gada pārtrauks pasta piegādi sestdienās 
29th-Oct-2010 03:59 pm
Publicēta: 15:51 29.10.2010.

Rīga, 29.okt., NOZARE.LV. Latvijas Pasta valde nolēmusi no 2011.gada sākuma pārtraukt pasta, tostarp preses izdevumu piegādi sestdienās, šodien žurnālistus prese konferencē paziņoja Latvijas Pasta valdes priekšsēdētājs Aivars Veiss.
Lēmums veikt pasta piegādi un sūtījumu savākšanu tikai piecās nedēļas darba dienās pieņemts pēc "rūpīgas un izsvērtas analīzes", sacīja Veiss, norādot, ka klientu apkalpošana pasta nodaļās sestdienās un svētdienās turpināsies kā līdz šim.
Lēmums pārtraukt pasta piegādi ļaus uzņēmumam ietaupīt 500 000 līdz 800 000 latu.

nu, ko sestdienaas varees vairs negaidiit kaadu atklaatni. preses nepienaakshanu sestdienaa iipashi neizjutiishu - viss, kas ir piesaistiits konkreetai iznaakshanas dienai, naak konkreetajaa darba dienaa. meenesha zhurnaaliem - diena turp vai diena shurp vairs arii neko nenoziimees. un, ja godiigi, vienmeer esmu domaajusi, ka tie cilveeki, kas suudzaas par to, ka redziet narvesenaa vinji jau ir redzeejushi to meenesha zhurnaalu, bet pasta kastee taas veel nav, ir nedaudz diivainiishi. vai tieshaam taa diena-divas ir tik ljoti no svara?
bet, nu jaa - sestdienas turpmaak buus klusaas dienas pastkastee :>
bet vispaar. visa cita starpaa - jaasaak domaat, ko un kaa aboneet uz naakamo gadu.
Comments 
29th-Oct-2010 04:33 pm
Tad jau zūd jēga abonēt tos preses izdevumus, kuri kā reiz sestdienās iznāk, nu, kaut vai Dienas SestDienu. Kāds labums būs to saņemt pirmdienā?
29th-Oct-2010 04:35 pm
tas nu gan. lai gan, kaa jau rakstiiju - uz mani shis ierobezhojums attiecas tikai tik daudz, ka nesanjemshu atklaatnes :) liidz ar to iipashi nesatraucos :)
bet, nu jaa - seshu dienu aviizeem buus jaapaariet uz citu modeli :>
29th-Oct-2010 04:39 pm
Bet mēneša žurnālus gribas redzēt ātrāk pastkastē, nekā Narvesenā, jo nevar sagaidīt. Ja jau kioskā ir ātrāk, nekā atnes pastnieks, tad priekš kam lieki gaidīt? Arī mēneša izdevumu informācija noveco pa dienām, ja tai seko līdzi regulāri.
Vai arī - iedomājies, Tu abonē Ilustrēto vēsturi un Tava draudzene to pērk. Jūs sēžat pie viņas, dzerat kafiju, atpūšaties, un Tev tieši pa rokai gadās tas žurnāls, kuru gaidi savā pastkastē. Tu viņu izlasi, pēc trim dienām saņem savu eksemplāru un..? Kāda vairs no viņa jēga? Atkal zūd jēga tai abonēšani.
29th-Oct-2010 04:45 pm
nu, manaa gadiijumaa ir taa, ka es peec tam visu savu aboneeto un reizeem arii nopirkto presi peec tam vedu vecaakiem uz laukiem :)
turklaat tos zhurnaalus, kurus aboneeju es un mani draugi, parasti speeju neshkjirstiit pie draugiem :) pieveershos parasti tam, kas man nav :D
nee, nu, labi. norakstiisim uz to, ka esmu diivainiitis un man ir mieriiga attieksme pret meeneshrakstu pienaakshanu nedaudz veelaak :) jaa, dienas vai nedeeljas rakstus gribu sanjemt tieshi tajaa dienaa, kad tiem jaabuut, bet meeneshrakstiem vnk ir jaatnaak :)))
jeega aboneet ir tikai vienaa apstaaklii. nee, divos. viens ir nauda - aboneet tomeer sanaak leetaak, nekaa pirkt. otrs - nekad neaizmirsiisi nopirkt, jo vienmeer buus pasta kastee ;)
29th-Oct-2010 06:24 pm
:D Es laikam pievienošos neabonēšanas viedoklim - tā sanāk vēl lētāk, jo katru mēnesi/dienu neko nepērk.
Un arī man šķiet, ka drīzāk abonētajai presei būtu jābūt kā tādai ekstrai - ka Tu par to abonēšanu un uzticību vari saņemt gan rīta avīzi jau siltu knapā krēsla un ikmēneša žurnālu - kādu dienu pirms tiem, kuri pēk.

P.S. vēl par abonēšanu - mūsdienās tiešām lētāk ir, ja? Es te kaut kad skatījos un pēc maniem aprēķiniem sanāca, ka vēl dārgāk, nekā pirkt (ja uz 3 mēnešiem), tas kaut kā neloģiski. Kādreiz pat ja uz vienu mēnesi abonēja, uzreiz darbojās abonēšanas cena - pēdējā laikā tādu uz žurnāliem neesmu redzējusi.
This page was loaded Oct 11th 2024, 1:21 pm GMT.