smth
 
30th-Sep-2010 09:00 am
meegjinu sevi uzstuteet uz kaajaam. atnaaku maajaas un sadzeros zaales un tinos guleet. no riita pieslejos, sadzeros zaales un dodos uz darbu. nespeeju iisti saprast, vai progresee viss leenaam, vai strauji. paaraak sen nebiju taa slimojusi, taapeec nekaadas nojeegas nav. bet meerkjis ir skaidrs - pirmdien no riita man jaabuut uz kjepaam, lai var lidot.
Comments 
30th-Sep-2010 10:26 am
daleron cold3 + liepziedu teeja vakaros + mezhroziishu teeja un citronmeetru teeja un kumeliishu teeja pa dienu + imunosil x2 dienaa + c vitamiins pa 1gr x 2 dienaa.
es kaut kaa nekaadi nevaru sanjemties neiet uz darbu, jo ne tikai vakar, bet shodien un riit jaadodas veel pie daljas no simts gudrajaam galvaam jeekabielaa.. taapeec jau vakaros tikliidz atnaaku, sadzeros visu un uzreiz gultaa zem segas, ceriibaa, ka 12 h atpuuta miegaa naaks par labu.
30th-Sep-2010 12:46 pm
daleron cold3 aizvakar un vakar dzeeru ari es, bet saakumaa paliidzeeja, peec tam vairs nee, kas tas imunosil taads? noprotu, ka imuunsisteemai.. c vitamiinu arii dzeru..


nu jaa, ja taadi neatliekami darbi, tad nevar neaiziet.

kaadas Tev slimiibas pazimes?
30th-Sep-2010 01:30 pm
man saakumaa (sveetdien) kakls saapeeja, peec tam klepus saaka paraadiities, galvassaapec un temperatuura ap 37.. vakar beidzot paraadiijaas tekoshais deguns.
tagad laikam pretiigaakais ir tas, ka tas deguns taads knjudinoshs un nedaudz tekoshs. temperatuura arii ir - to juutu peec drudzha. bet nu.. ceru, ka lidz pirmdienas riitam buus labaak.
30th-Sep-2010 12:47 pm
aah izlasiiju info par imunosil
izklausaas labs. jaanopeerk man ar'...
30th-Sep-2010 01:43 pm
nu, ja godiigi, tad peedeejos gadus diezgan aktiivi lietoju dazhaadus silvanola preparaatus.
imunosil ir shobriid izmeegjinaajuma trusiitis. ieraudziiju sastaavu un likaas, ka jaapameegjina. ehinaaceja ir daudz kur, bet priedes saliidzinoshi reti :)
laringo spray lietoju kaklam, jo propolisa deelj atgaadina beerniibas slimoshanas laiku.
rinogeela geels ir vieniigais, ko vispaar savaa degunaa speeju dabuut iekshaa - kopsh beerniibas riebjas visi tie, kuri jaapuush degunaa. kaut kaa tas shkjiet pretdabiski. man labaak patiik iesmeereet :)
kaadu briidi bija jaapadzer hepasan. to man daktere ieteica peec 3 antibiotiku kursiem, lai aknas nedaudz attaptos.
silvasan lietoju kaa normaalus ikdienas vitamiinus.
ferrovital balzaamu dzeeru tad, kad asins analiizes bija taada nelaaga.
nu luuk.. taada ir mana pieredze ar silvanolu :)
30th-Sep-2010 11:55 pm
es no silvanola lietoju kaklaa puushamos, to ar propolisu un klingjeriiteem, un to, kura sastaavaa smilsheerkshkju eljlja, un rinogelu arii, ja iesnas. savukaart vakar aptiekaa nopirku kaut kaadu homeopaatisko varen janciigo liidzekli, nu, redzees, vai paliidzees. vienk. negribeeju tos coldrexus un visu citu, kura sastaavaa paracetamols, pietiek jau, ka izdzeeru kaadas 8 cold3 tabletes...
1st-Oct-2010 07:21 am
ko no homeopaatiskaa iepirki?
1st-Oct-2010 11:38 am
saucas Oscillococcinum, ieteica aptiekjniece, peec tam tik izlasiiju, ka sastaavaa filtreets aknu un sirds audu autolizaats no Anas Barbariae sugas piileem :))) izklausaas janciigi. shobriid turu zem meeles 1gramu attieciigaa preperaata lodiishu :)))
1st-Oct-2010 02:35 pm
jaa, par sho biju dzirdeejusi. ir koleegji, kas lieto un saka, ka paliidz..
bet es kaut kaa vairos pagaidaam no taa. nu, redzees. varbuut ar laiku.. :)
This page was loaded Oct 11th 2024, 1:25 pm GMT.