smth
 
2nd-Aug-2006 03:00 pm
jaunaa gulta reaali ierullee ;) ja godiigi, tad shobriid gribeetos tur pavadiit tik daudz laika, cik vien iespeejams :) Duudai taa arii patiik - ir kur pasleepties no saimnieka :D un ir uz kaa guleet :) atradusi pati sev miiljo stuuriiti visu nakti tur arii nogulshnjaaja :)
nu, ko.. tagad jaasagaida jaukie aadas diivaaninji, un tad jau varees saakt skatiities, ko naakamo iepirkt :)
patiesiibaa - pashai aarkaartiigi liels prieks par to,ka visas lietas pamazaam saak naakt pie manis :) un ka patiesiibaa secinu, ka speeju pati tikt galaa ar daudz ko..agraak kaut kaa likaas, ka bez viiriesha pie saaniem neko nespeeju..nee, nu ne gluzhi nesspeeju, bet kaut kaa pietruuka nedaudz uznjeemiiba.. bet tagad redzu, ka nemaz tik traki ar mani :) un pati varu nokaartot daudz ko:)
un pat trakaakais, ko secinu, ir tas, ka negribas laikam nevienu iisti shobriid taa pa iistam laist iekshaa savaa dziivee.. juutos saliidzinoshi labi ar to, ka varu atnaakt maajaas un nedariit neko, nereekjinaaties ne ar vienu, iznjemot Duksi.. taada relatiiva briiviibas sajuuta.. protams, arii jautaaajums par aizreetoshanas ir svariigs.. es vienkaarshi ljoti labi saprotu to, ka neesmu es taa pa iistam saakt jaunas attieciibas.. lai aizaug tas, kam jaaaizaug... lai gan - shobriid laikam ir tas briidis, kad to kreveliiti gribas visu laiku pleest nost - lai neaizaugtu nekas.. taada sevis plosiishana sanaak, bet laikam savaadaak es shobriid ne protu, ne gribu...
ko lai dara, ja shis cilveeks un 5 gadi man ir TIK SVARIIGI...
bet tas nu taaa..
viss buus labi...
viss (kaa zinaams) notiek uz labu...
es vismaz taa ceru...
This page was loaded Oct 15th 2024, 3:20 pm GMT.