smth
 
11th-Apr-2007 08:50 am
khe.. turpinam iesaakto - nepilnas 4,5 saraustiita miega.
paartika no ledusskapja leenaa garaa saak paarceljot uz miskasti. laikam jaauzaicina ciemos sanita vai astra, lai varu vinjas sabarot. roka neceljas taa vieglu sirdi izmest visu miskastee.
vieniigais, kas izceljas ar labu apetiiti - duksene. vakar sapirkos siikajam shmulim konservus un ik pa briidim pa karotiitei iebaroju tos vinjai. zuzene dikti miiliiga ir palikusi. peec neatminu cik seniem laikiem vinja gulj piespiedusies ar muguru man klaat, nevis ar kjepaam atspeerusies pret mani.
izskataas, ka arii mans treshais meegjinaajums izaudzeet mirti beigsies beediigi. es tomeer klusiibaa ceru, ka izdosies vinju pierunaat augt :)
Comments 
11th-Apr-2007 08:57 am
vai ieaudzējot mājās mirti, tas kaut ko nozīmē?
P.S. Hai!
11th-Apr-2007 09:02 am
morgens! :)
njea laikam. bet droshi nezinu. man gribas vienkaarshi izaudzeet mizliigu mirshu kruumu.
reizeem domaaju, kaapeec ir pukjes, ar kuraam, neskatoties uz to, ka taas ir cimperliigas, tieku diezgan labi galaa. un ir taadas, kas ne par ko ar mani negrib draudzeeties un augt pie manis. nezinu, kapeec tas taa ir. :(
11th-Apr-2007 10:50 am
man mirtes mājās auga nenormālos ātrumos un pat ziedēja. līdz kāda tantiņa logā ieraudzīja un ienāca mājās pateikt, ka mums ir ļoti skaistas mirtes. nokalta nedēļas laikā :(( visas
citādi mirtes ļoti laimīgas auga vēsākajās istabās, kur vakara saule tik iespīd un arī īpaši neko nedarījām. kad citas puķes savukārt tiešām cimperlīgas.
vēl mums bija miiilzīga ķīnas roze. ehhh. bet viens runča izdomāja, ka tā lielā koka kaste ir viņa kaste un sačurāja. ar visu pārstādīšanu un citiem mēģnājumiem vairs neko. nonīka.
11th-Apr-2007 11:22 am
nu, jaa... maneejai laikam tomeer ir par karstu... meegjinaashu paarcelt vinju kaut kur citur - a mosh saaks augt normaali.. paldies par padomu! :)
nu, jaa, man laukos viens kakjis bija iemiiljojis gumijkoka milzu kasti. gumijkokam tas arii diezko nepatika.
paldies dievam, maneejais duksis atziist tikai savu kasti (tfu, tfu, tfu) un miil speeleeties ar kaktusiem. vakar, atnaakot maajas, secinaaju, ka shamais ir jautri uzdziivojis ar kaktusu - kaktuss vienaa istabas galaa, pods otraa :/ vienu kaktusu siikais shmurgulis jau ir savaa muuzhaa nobendeejis. shitamais ir otrs, kuram shis saacis piekjerties. hmzz - mosh nopirkt jaunu mantinju kakjim? :) taa teikt, lai noveerstu uzmaniibu ;)
11th-Apr-2007 11:48 am
varbūt viņam trūkst kā jau ik pavasari kaķiem zaļās zāles garšas mutē? manējā tieši uz pavasari uzmācas puķēm. pat ja tas ir kaktuss. šogad tik liek mierā, jo ir vēl interesantāka nodarbe: diendienā novērto zivi akvārijā. ja viņa nebaidītos no tās mazītiņās zives, tad es tā droši mājās neatstātu vienu ar zivi. bet viņa met pūku gaisā, ja zive tuvāk piepeld :D
11th-Apr-2007 11:51 am
nu maneejaa zhurka grauzh visu - i savu zaali, ko regulari vinjai ieseeju, gan pukjes ;) bet kaktusi vinjai ir speeljmantinju vietaa ;) vinjai patiik, ka vinji ripinaas ;)
11th-Apr-2007 11:53 am
Manējā sušķe savu 2.5 gadu ilgajā mūžiņā ir jau paspējusi nobeigt 2 puķes un 1 pa laikam panīdē ar savu uzmācību. bet tā puķe par laimi turas pretīm. vislielākais bija mans pārsteigums vasarā. atbraucu mājās no atvaļinājuma un puķes vietā kaut kāds mistisks brūns kumšķis. lūdzu vīram,lai laista ik dienas. šis esot tā arī darījis. ( ūdeni mīloša puķe bija) bet tad vienu reizi atbrauca pie manis uz 3 dienām padzīvoties. pārradies mājās un priekšā nikna nikna kaķe, bet puķe sākusi aši nīkt laukā ar visu laistīšanu. nu nez nez. šoreiz pieskaitīju kaķes nedarbos.
11th-Apr-2007 05:37 pm
nu maneejaa uz zoba principaa ir pameegjinaajusi gandriiz visas pukjes ;) vienreiz trakaa pat efeju pagrauza... potams - pavema un vairs nelien :) tagad gudra tapusi :)) bet taa - vinjai dikti patiik visas pukjes ar maigaam un suliigaam lapaam :) grauzh nekautreedamies nost ;)
11th-Apr-2007 11:56 am
haa labais. nebiju iedomājusies, ka tā var patikt ripināt kaktusu :D ta labi, ka manai sušķei bumbiņas katrā stūrī, ko ripināt.
11th-Apr-2007 12:06 pm
maneejai ir paaris mantinjas, kas ir vinjai kopsh pirmajaam dienaam (3,5 gadus vecas mantas) un kas vinjai ir bezgala miiljas. turklaat visaas malaas vinjai ir mantas :) (lielakoties gan taas tiek sadzenaatas zem gultas:)) ). bet kaktuss.. kaktuss ir vinjai ir vaajiiba ;) taapeec to uz palodzes censhos nosleept aiz paareejaam pukjeem, lai nebuutu tik viegli izkjeseleejams ;)
11th-Apr-2007 02:08 pm
manējai tādu īpašo mantiņu nav. visas jau mazais rakars savāc sev :D ta viņa izmanto laiku, kamēr mēs pa darbiem un bērnu dārzu. tad iet vaļā sazin kas. :))
11th-Apr-2007 03:13 pm
:))) nee, nu maneejai ir gan savas mantinjas, gan kaadas manas lietas, ko reiz pa reizei tomeer aizmirstu novaakt, un tas nonaak vinjas kjepaas ;)
bet vispaar, man jau shkjiet, ka taas bleenjas tiek izdariitas saliidzinoshi iisaa laikaa - lielaakoties shamaa jau gulj :))
11th-Apr-2007 04:36 pm
bet vislielākais kaifs Sārai ir nospert man kādu mazu dzijas kamolīti, vai no egles čaukstošu mantiņu vai vislabāk vandīties naktī ar kaut kur atrastu konfekšpapīriņu :))) un dienas deva: aplaizīt un pačabināt visus pieejamos čaukstošos tīkliņus :)))
uz to gan viņa ir kā narkomāns :D
11th-Apr-2007 05:00 pm
hiihi :) taa iesmeeju par taam mantijaam :) es veel nedeelju atpakalj atradu vienu mazo egliishbumbuli zem diivana ;) zuzene bija to kaartiigi tur nosleepusi :))
maneejaa gan baidaas no maisiem un to chabeeshanas. bet zinjkaariiga jau vinja ir - vienmeer visu aposta ;)
11th-Apr-2007 10:20 pm - sb
Anonymous
manu daavaato kaktusu izniicina???
11th-Apr-2007 10:26 pm - Re: sb
uugu :( :) visu laiku lika mieraa, a vakar shamai kaut kas bija uznaacis :( shodien kaktuss smuki staav uz palodzes un duksenei lielaaka interese ir par mani, nevis kaktusu :)) vinja shodien uzmaacas man :) visu laiku censhas uzkaapt uz datora :D
This page was loaded Oct 15th 2024, 1:13 am GMT.