smth
 
11th-Apr-2007 08:50 am
khe.. turpinam iesaakto - nepilnas 4,5 saraustiita miega.
paartika no ledusskapja leenaa garaa saak paarceljot uz miskasti. laikam jaauzaicina ciemos sanita vai astra, lai varu vinjas sabarot. roka neceljas taa vieglu sirdi izmest visu miskastee.
vieniigais, kas izceljas ar labu apetiiti - duksene. vakar sapirkos siikajam shmulim konservus un ik pa briidim pa karotiitei iebaroju tos vinjai. zuzene dikti miiliiga ir palikusi. peec neatminu cik seniem laikiem vinja gulj piespiedusies ar muguru man klaat, nevis ar kjepaam atspeerusies pret mani.
izskataas, ka arii mans treshais meegjinaajums izaudzeet mirti beigsies beediigi. es tomeer klusiibaa ceru, ka izdosies vinju pierunaat augt :)
Comments 
11th-Apr-2007 10:50 am
man mirtes mājās auga nenormālos ātrumos un pat ziedēja. līdz kāda tantiņa logā ieraudzīja un ienāca mājās pateikt, ka mums ir ļoti skaistas mirtes. nokalta nedēļas laikā :(( visas
citādi mirtes ļoti laimīgas auga vēsākajās istabās, kur vakara saule tik iespīd un arī īpaši neko nedarījām. kad citas puķes savukārt tiešām cimperlīgas.
vēl mums bija miiilzīga ķīnas roze. ehhh. bet viens runča izdomāja, ka tā lielā koka kaste ir viņa kaste un sačurāja. ar visu pārstādīšanu un citiem mēģnājumiem vairs neko. nonīka.
11th-Apr-2007 11:22 am
nu, jaa... maneejai laikam tomeer ir par karstu... meegjinaashu paarcelt vinju kaut kur citur - a mosh saaks augt normaali.. paldies par padomu! :)
nu, jaa, man laukos viens kakjis bija iemiiljojis gumijkoka milzu kasti. gumijkokam tas arii diezko nepatika.
paldies dievam, maneejais duksis atziist tikai savu kasti (tfu, tfu, tfu) un miil speeleeties ar kaktusiem. vakar, atnaakot maajas, secinaaju, ka shamais ir jautri uzdziivojis ar kaktusu - kaktuss vienaa istabas galaa, pods otraa :/ vienu kaktusu siikais shmurgulis jau ir savaa muuzhaa nobendeejis. shitamais ir otrs, kuram shis saacis piekjerties. hmzz - mosh nopirkt jaunu mantinju kakjim? :) taa teikt, lai noveerstu uzmaniibu ;)
This page was loaded Oct 14th 2024, 11:18 pm GMT.