vareetu paartikt ilgu laiku no biezpiena un tomaatiem (patiesiibaa tas turpinaas jau laikam tresho nedeelju. protams, pa vidu ik pa briidim kaut kas cits arii tiek apeests, bet lielaakoties - biezpiens-tomaati). nu, labi, arii veel gurkjiem.
Tad es Tev iesaku auksto zupu. Sagriež tomātus un gurķus, kā arī zaļumus (man tai zupai vislabāk patīk pētersīļi un baziliks, un dilles). Vārītu kartupeli arī sagriež. Ieliek katlā vai bļodā, aplej ar tomātu sulu un pievieno labu (graudainu, var mājas sieru) biezpienu. Var bļodiņā ielikt 1/4 vai 1/2 vārītas olas. Bon apetīt. :)
Sagriež tomātus un gurķus, kā arī zaļumus (man tai zupai vislabāk patīk pētersīļi un baziliks, un dilles). Vārītu kartupeli arī sagriež. Ieliek katlā vai bļodā, aplej ar tomātu sulu un pievieno labu (graudainu, var mājas sieru) biezpienu. Var bļodiņā ielikt 1/4 vai 1/2 vārītas olas. Bon apetīt. :)