smth
 
22nd-Jul-2010 09:09 am
shodien sanjeemu atklaatni. no honkongas. uz atklaatnes cilvis uzrakstiija, ka ir 14.maijs. bet neticeeju, ka viena atklaatne tik ilgi var celjot.. apskatiijos honkongas pasta ziimogu..15.maijs.. njaa - nedaudz vairaak nekaa divus meeneshus atklaatne kliida pie manis. bet labi, ka beidzot ieradaas, jo veestiijums uz atklaatnes bija taads dikti sirsniigs :)
vispaar ar atklaatneem ir taa, ka tas man iepatiikaas vai nu bildiites deelj, vai arii veestiijuma deelj. var gadiities taa, ka pati atklaatne nu, taa - nekas iipashs, bet veestijums ir tik bezgala sirsniigs, ka iepriecina sirdi un praatu :)
un veel atziishu godiigi, vienlaikus ganiit 20 atklaatnes jau saak palikt gruuti :) reti, kad ir taa, ka celjo visas 20.. lielaakoties 16-18.. un reizeem ienaak praataaa doma, ka varbuut mest tam visam mieru - taa teikt, latvietis praktiskais - kaapeec shkjiest naudu uz it kaa nelietderiigu padariishanu. bet - veel joprojaam ir patiikami sanjemt atklaatnes savaa pasta kastiitee. kameer buus shis sanjemshanas prieks, buus arii jaasuuta pashai:) turklaat - aizvien vairaak dazhaadu jaunu atklaatnju paraadaas. liidz ar to arii pashai ir interesanti - mekleet un suutiit to, ko cilveeki kaaro :)
This page was loaded May 1st 2024, 4:19 pm GMT.