smth
Commenting To 
6th-Jul-2010 12:15 am
vakardiena. nekas iipashs. nedaudz ogas pavaacaam daarzaa un tas ir arii viss. peec sveetdienas piecepiena saulee, vakar vispaar sauli redzeet negribeejaas. paaraak daudz taas bija ieprieksh.
vakar daudz domaaju par to, kaa mainaas lietu uztvere, promesot no ierastaas vides. tas, kas notiek darbaa, iipashi neuztrauc. jo ietekmeet to nevaru. un arii shobriid veel negribu. vinjiem ir jaatiek galaa bez manis.
tv neskatos, radio klausos ljoti maz, nets - te ir, te nav.. liidz ar to esmu zinaamaa informaacijas vakuumaa. bet tas arii iipashi neuztrauc.
vispaar patiesiibaa uztrauc tikai taas lietas, kas tieshi te un tagad notiek. viss paareejai shkjiet ne tik svariigs, ne tik nopietns utt.
jaa, zinu, ka shaada veida 'eiforija' driiz paaries. un jau peec paaris dienaam buushu atpakalj riigas knjadaa. bet negribas. shodien jau nosmeejos un teicu mammai, ka naakamgad juulija saakumaa jaanjem triis nedeelju atvaljinaajums. nezinu gan, vai taa izdariishu, bet nu.. ideja ir radusies mainiit nedaudz ieradumu, kas nostiprinaats desmit gadu garumaa.
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Oct 11th 2024, 5:26 pm GMT.