smth
Commenting To 
29th-Jun-2010 10:43 pm
khe.. neticamais ir noticis... man ir nets. tiesa, nezinu, uz cik ilgi briidi :>
vakar zinjkaariibas peec iemetu aci, vai nav kaads wi-fi.. ir! un pie tam neparoleets ;) meegjinaaju piekonekteet, et kaut kaa nekaa. turklaat vakar biju paaraak nogurusi, lai skatiitos, kas un kaa ;)
shovakar arii noleemu izaicinaat likteni un...ir! :D
pie vecaakiem maniiju, ka arii ir, et tur kaiminji ir ljauni :D uzlikushi paroli.. et sheit.. sheit kaiminji ir dikten laipni un miilji :) ja zinaatu, kuram, tad aiznestu zemenju kastiiti :D
bet vispaar man iet labi. duksis arii pamazaam saak iedziivoties :> visu vakarnakti nodziivojies skapii pie dzijas kamoliem, shodien vakaraa atradu citaa skapja plauktaa pie lapsaadas :D bet tagad shamaa kaari blenzh pa logu un laikam priecaajas par smukajaam deebesiim :) un noteikti iepaziist shiis pasaules skanjas. saliidzinoshi kluss pie mums te. nav riigas ierasto sireenu. un cilveeku nav juura, un mashiinu arii nee.
veel vakar sapratu, ka kaut kas tomeer ir mainijies manos laukos. atkal vakaros ielaas ir aktiiva rosiiba - beerni lien aara no maajaam, lai dziivotu vakara dziivi :) kaadreiz mees taa dariijaam, tad izaugaam.. un krietnu briidi bija miers.. tagad manu vienaudzhu beerni aktiivi rosaas :) un patiesiibaa ir forshi :)
secinu, ka patiesiibaa vecaaku piedaavaatais dziives variants mani visnotalj apmierina - no riita dodos pie vinjiem, bet vakaraa atgriezhos maajaas. katru vakaru censhos pa stuuriitim maaju sakaartot (taa, kaa pashai tomeer labaak patiik) :) mamma jau shodien teica, lai aizvedu kaadus lakstus pie sevis. tomeer pagaidaam vinjai atteicu, ka maaja nav kaartiibaa, taapeec negribas vest pukjes. kad buus, tad arii buus laksti. mamma par to pasmeejaas, ka es kaa kazhu baba, kura teikusi, ka atnesusi maajaas lakstus un redz, ka galdauts vairs nav spodri balts un paaraak daudz viskautkas uz galda nokraameets. taapeec njeema un kaartoja galdu, lai pukjeem smukaak staavaas :) kad galds ir sakaartots, tad redz, ka arii griida jaamazgaa, to arii izdariijusi :) un tad jau var teikt, ka viss ir labi un skaisti :) un pie visa vainiigas pukjes vaazee :)
un veel shodien ljoti asi pamaniiju paaudzhu atshkjiriibas. aizbraucaam pie lules un kristiana ar mammu. aizvedaam visaadus lauku labumus un saakaam runaat, vai vinji ceturtdien neatbrauktu uz siena talku. kristians, neskatoties uz to, ka shodien jutaas slikti (nedaudz par daudz regbiju paspeeleeja), tomeer neko neteica. bet lule... seedeeja, seedeeja, diidiijaas, diidiijaas - nezinu, nezinu..nuu....varbuut man ceturdien buus citi darbi. man nedaudz atkrita zhoklis, bet santa noreagjeeja paarsteidzoshaa kaartaa ljoti logjiski, teikdama - kaadi tev var buut darbi, tev tachu uz skolu nav jaaiet un ir briivdienas.. siikaa vnk konkreeti censhas atkratiities no darba. diemzheel. braucaam ar mammu maajaas un es vinjai teicu - laiki ir mainiijushies un vinji ir citi. ne taadi, kaa es, lai gan arii es reizeem no darbiem censhos izvairiities, tomeer visam ir sava robezha. uz ko mamma piebilda, ka veel jo vairaak vinji nav taadi kaa vinja. skumji, bet fakts. vispaar apceres par beerniem un laukiem mani shodien diezgan daudz mociija, lasot zemenes.
un veel secinu, ka vakaros man patiik rituaals - iet kopaa ar teeti pakalj goviim uz ganiibaam. nee, nu vinjsh arii viens vinjas var atvest. bet taa ir forshaak - pusstundu mierinjaa abi staigaajam un pljaapaajam :)
bet jebkuraa gadiijumaa - viss ir labi. veedinu galvu un censhos nedomaat, kas notiek riigaa.
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Oct 11th 2024, 7:32 pm GMT.