smth
 
23rd-Jun-2010 04:33 pm
visu dienu gulju... un baidos, ka arii turpinaashu guleet.
izskataas, ka iekraatais stress noliek visu savaas vietaas - atpuuta kjermenim ir vajadziiga. un, ja godiigi, tad nav zheel, ka shii diena buus noguleeta. jo svariigaak ir atgriezties darbaa peec 19 dienaam normaalai. jo... jo ja pareizi buushu izsecinaajusi, augusts man atkal buus smags - imants dodas atvaljinaajumaa..bet tas nu taa.
hmmz.. braukt uz veikalu, vai nebraukt.. vieniigais, kaapeec to vajadzeetu izdariit ir alus un saldeejums. nu, labi,varbuut arii kjimenju siers.. bet... principaa varu iztikt gan bez viena, gan bez otra, gan bez treshaa. taatad - var arii nebraukt.
ai, kaut kaads negribonis iestaajies. un tas negribonis ir taads, ka negribas arii sevi piespiest kaut ko gribeet.
Comments 
23rd-Jun-2010 04:41 pm
oo, vēl kāds, kas nesvin? :)
23rd-Jun-2010 04:46 pm
patiesi forshi jaanji man nav bijushi tik daudz. beerniibaa, kad ar kaiminjiem kuuraam ugunskuru pie maajaam, eedaam manas mammas un kaiminju tantes gatavotos nashkjus (vislabaak atminjaa ir palikushas marcipaana zemeniites un kjirsiishi :)) ), tad jaanji ar draugiem pie juuras.. veel bezgala jauki jaanji bija pie bijushaa radiem.. un pagaajushajaa gadaa taadi absoluuti gjimeniski jaanji pie vacaakiem ar braali un vinja gjimeni..
shogad nav ne speeka, ne veeleeshanaas kaut ko rosiities, knosiities, njemties utt.. taapeec shogad izveelos pasiivo/guljosho lomu sveetku svineeshanaa. negribas. vnk negribas.
23rd-Jun-2010 04:48 pm
..es arī es arī...man atkal iekodis kāds garāmejošs vīruss..nav spēka.atkal neiekļaujos valsts bioritmos un masu datumos.
23rd-Jun-2010 04:52 pm
a vai vajag? :D
droshaak ir seedeet maajaas ar glaazi zaalju teejas un skatiities kaadu masu psihozi :D peec vieniem jaanjiem kopaa ar paulu (vairs neatceros, kuraa vietaa toreiz bijaam), es sapratu, ka masu pasaakumi jaanju svineeshanai man nepatiik-visi viens otram uz galvas kaapj, kaudze ar sveshiem sadzeeraajushies cilveekiem, no katra stuura ozh peec savas eedienkartes.. bija baisi. un ar to man pietika :>
taa ka labaak un dorshaak - maajaas ;D
23rd-Jun-2010 05:03 pm
..ja zem maniem logiem nebuus svesh pikniks,tad jau buus ok. vieniigi laicinsh kaa pa spiiti..jauks..:)
23rd-Jun-2010 05:05 pm
laicinjsh jauks, bet veess :) :( :)
es gan zinu, ka gan jau kaads maajas pagalmaa izdomaas cepinaat galju un dzert alu (jo taa parasti ir) :)) bet.. logus ciet un ausis ausiis un mani tas vairs neskar :D
23rd-Jun-2010 05:14 pm
var mēģināt..:) galvenais nesākt gribēt kaut ko,kam nav spēka.
23rd-Jun-2010 05:16 pm
tas nu gan tiesa :)
This page was loaded Oct 11th 2024, 9:20 pm GMT.