smth
 
30th-May-2010 08:42 am
neskatoties uz to, ka vakar (tas ir, shodien) aizkasiijos guleet peec pusvieniem, acis kaa jau parasti plashi atveertas uz pusseptinjiem. pavaartiijos gultaa un sapratu, ka shis riits ir lielisks riits, lai beidzot maajaas izmazgaatu griidas. laikam meenesi pusotru nespeeju savaakties shim pasaakumam. toties tagad ir milziigs prieks :) mazgaaju griidas un shkjendejos par to, ka vienam spalvu viishkjim var buut tik daudz spalvu :> bet, nu labi. viishkjis ir labs viishkjis, taapeec neshkjendeeshos vairs ;)
vakardienas vakars pie juuras saulkrastos atkal sanaaca labs. atkal juura, atkal teeja un uudens, un visaadi gardumi :) atkal var pasmiet par diivainiishiem blakus :) atkal daudz, daudz sarunas par darbu.. bet..bija bezgala forshi! peec taada vakara pie juuras, saulrieta un celja atgriezies riigaa pilniigi savaadaaks.
aizvien vairaak ir sajuuta, ka gads pa vidu nav bijis. tas vnk ir izgriezts..shis gads ir bijis patiesiibaa diezgan sarezhgjiits, bet tajaa pat laikaa ljoti daudz ko iemaaciijos un sapratu.
un veel. vakar man bija milziigs kauns..jo, tikai tad, kad saule rieteeja, atcereejos, ka s+e+r+g=b posminjam r vakar bija dzimshanas diena (tas ir, aizvakar). taapeec - nokaveejushies sveicieni chetrotnei shajaa dzimshanas dienaa :)
un veel. shoriit pamostoties kaut kaa dikti daudz domaajaas par astru. laikam buutu jaapiezvana vinjai un jaapajautaa, kaa iet.
This page was loaded Oct 11th 2024, 9:24 pm GMT.