smth
Commenting To 
25th-May-2010 09:50 pm
kaarteejo reizi secinaaju, ka ir dreebes, kuras it kaa patiik, kuras it kaa ir eertas, bet visu dienu tajaas nespeeju pavadiit. uz dienas beigaam rodas taaaaaaaaads milziigs riebums pret to, kas ir muguraa, ka gribas aatraak noraut to visu nost.
veel. shodien piefikseeju, ka ljoti iisaa laikaa man jau otro reizi sanaak taa, ka varu cilveekam nosuutiit atklaatni, kas ir ielikta vinja favoriitlistee :) shodien gan bija neliels paarsteigums, jo cilvim favoriitatklaatnju listee ir ielikta tieshi manis suutiitaa atklaatne. nu, ko - kas ir listee, buus arii dziivee ;) tas priecee :)
veel kas? riit tikai dalja dienas uz vietas darbaa. liidz ar to riit agraak vareetu aizkasiities uz darbu, lai kaut dalju darbu paguutu izdariit.
un veel riebjas shiis krasaas temperatuuras izmainjas. briivdienaas veel cepinaajos aaraa laukos, bet shodien jaatiistaas taa pamatiigaak dreebees, jaavelk bezmaz vai cimdi rokaas (laikam jau +10-12 ir pietiekami pieklaajiiga temperatuura, lai uzvilktu cimdus :)) ), lai nesalst knagji..
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded May 1st 2024, 9:57 pm GMT.