smth
Commenting To 
17th-May-2010 09:35 am
nedeeljas nogale bez interneta. vvz, kaapeec, bet maajaas nets nav kopsh piektdienas vakara. bet, taa kaa iipashi daudz maajas neuztureejos, to nejutu. shodien laikam vajadzeetu savu provaideri patrenkaat, lai beidzot protas kaunu :>
bet nu, iisumaa par peedeejaam paaris dienaam.
piektdiena. darbs, darbs, darbs. un atvadiijaamies veel no viena koleegja. shoreiz - inta. veseliibas staavoklja deelj vinja vairs nevar veikt sho darbu. seedoshais darba veids un stress ir izdariijushi savu. bet pats skumjaakais shajaa staastaa ir tas, ka jau naakammeenes vinja saaks darbu vaacijaa savaa arodaa. un turp vinja dodas ar visu gjimeni. veel viens man kolegjis, kas aizbrauc.. pirms gada ingeborga ar visu gjimeni aizbrauca uz kanaadu, tagad - inta uz vaaciju. skumji, bet laikam jau taa ir neizbeegamiiba.
sestdiena. sportlat posms teervetee. taa kaa shoreiz brauceeju mazaak, bet lielaakai daljai logjistikas probleemas, shoreiz izveicaam ar renaaru auto mainju. es saveejo atstaaju renaaram, renaars manas mazaas lielo maasu iedeva man. pashai nedaudz bija bail, kaa buus braukt ar piekto, peec manas otraas. turklaat ar 4 veljljukiem uz jumta. bet, ja neskaita izljurkaato aatrumkaarbu, tad nekaadu probleemu :) protams, kad ap simtu braucot, pretii brauca fuure, var just, ka veljljuki ir uz jumta, bet tas jau taa. augstaaku seedeeshanu un plashaaku salonu iipashi neizjutu. ja nu vieniigais secinaaju, ka manaa auto atstarpe starp celjgaliem un stuuri ir lielaaka ;) bet, runaajot par pashu sportlat.. shoreiz kaut kaa krietni mazaak cilveeku. gan muusu komandaa bija tikai 5 cilvji, gan arii citas komandas taadaam patukshaam rindaam bija. laikam pamatiigi noveicaas ar laika apstaakljiem, jo lietus saaka gaazt tikai tad, kad visi bija finisheejusi un mees jau kraameejaam veljljukus uz jumta.
taa kaa shoreiz es izveicu arii shofereetaaja funkciju, tad peec sacensiibaam nekaadas vazaashanaas pa teervetes dabas parku (tas laikam jaaatliek uz kaadu citu nedeeljas nogali). nedaudz zheel, bet neko dariit.
sestdienas vakara atlikums diikdieniigi nodziivots pa maajaam - paknosoties ap graamatu, tv un zhurnjiem. sazvaniijaamies paaris reizes arii ar mammu :) es iemaniijos buut pirmaa telefonapsveiceeja :)) bet veelaa, vakaraa, mamma izstaastiija, ka shogad to apsveiceeju esot bijis dikten daudz :) turklaat arii liene ar kaarli un ievinju bija atbraukushi ;) taa ka sanaak, ka mamma ievinju redzeeja aatraak nekaa es.. :) :( :) kaut kaa jaasanjemas un jaaizshauj liidz d-pilij pie l+k+i=b raudziibaas un arii uz saalsmaizi, jo kaadu briidi vinji jau ir paarceelushies no mezhciema tuvaak pilseetai, un dziivo blakus braalja maajai :)
vakardiena daljeeji arii veiksmiigi nobumbuleeta pa maaju un pievakaree beidzot aizbraucu apraudziit s+e+r+g=b :) bezgala milziigs prieks sho chetrotni redzeet :) taadi harmoniski vinji man ir :) abi mazulji vnk burveliigi :) robertinjsh taads draudziigs neliels bleenjdaris un viltnieks;) bet guntinja - miera iemiesojums :)) ai, vnk lielisks vakars sanaaca ar sho chetrotni :) buus jaabrauc veel pavisam driiz, nevis peec paaris meeneshiem.. jaa, jaa, censhos sevi paarliecinaat laboties :)))
nu vot.. vaardu sakot - mieriiga un raama nedeeljas nogale bez muzeju nakts, jo lija lietus un negribeejaas tajaas shaushaliigajaas rindaas staaveet. hmmz.. naakamgad vareetu braukt uz kaadu muzeju aarpus riigas. negribaas druuzmeeties un justies taa, it kaa dotos uz mauzoleju pie dizhenaa vadonja ljenina :>
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 24th 2024, 7:09 am GMT.