smth
Commenting To 
10th-May-2010 08:54 am
nakts it kaa guleeta. paaris reizes gan pamodos. un nezin kaapeec tajos briizhos domaajaas par riitdienas riitu. par to, cikos jaaceljas, par to, ko njemt liidzi braucienaa. par to, ka kartees jaaieziimee visi svariigaakie punkti, ka jaaparbauda spiediens riepaas, par to, ka nedriikst aizmirst panjemt degvielas cheku, ka kaadi paaris lati jaasamaina litos un veel simtsunviens siikums. riit shajaa laikaa buutu jaabuut jau ne tik taalu no viljnjas. jaa, nedaudz nervozeeju. bet gan jau buus labi. liidzbrauceeji man ir forshi :)
veel shii riita ruugtuminjsh - atkal nedaudz uzsitu pa iikshkji.. un atkal asinis, asinis.. tomeer sestdienas grieziens bija 'sirsniigs'. patiesiibaa diezgan pasen shitaa nebiju sevi apskaadeejusi.
veel shoriit no riita nostaigaaju gar konditoreju 'daile', kas ir atkal atveerusies. joprojaam taa negarshiigaa smarzha ap vinjiem veejo. joprojaam negribu tur pirkt nevienu pashu nashkji.
kas veel? laikam nekas.. pilseeta peleeka, cilveeki peleeki.. pietruukst gaishu un smaidiigu acu. un spilgtu kraasu. vieniigais, kas priecee aci - zaljums. dazhaads zaljums. koku lapu zaljums, zaales zaljums, kruumu zaljums.. daudz un dazhaadi zaljumi.
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Oct 11th 2024, 9:19 pm GMT.