smth
 
24th-Apr-2010 07:42 pm
shodien filmu diena. tieshaam maximaali maz visaadas citaadas aktivitaates, bet daudz nekaa nedariishanas. vnk smadzenes jaaatpuutina.
pirmaa bija filma, kas savulaik jau redzeeta, bet gribeejaas kaut ko jauku, kaut arii ne ar tik laimiigaam beigaam A Walk to Remember (2002). nezinu, kaut kaa skatoties daudz domaaju par tiem cilveekiem, kurus esmu sastapusi savaa dziivee, par to, kaa vinji ir mainiijushi mani. dazhiem tas izdevies labaak, dazhiem sliktaak. jaa, ir cilveeki, kas ljaavushi un likushi man augt vinjiem liidzi.. ir dazhi, kas ir gremdeejushi. ir dazhi, kas mani ir padariijushi kaut kaadaa zinjaa par iebiedeetu zveeru.. un diemzheel tas arii peec tik daudziem gadiem naak aaraa.. un man bail atklaat otram, kaapeec mani vajaa kaadas konkreetas bazhas.. bet es zinu, ka driiz, pavisam driiz es sanjemshos drosmi un speeshu atbildeet uz ljoti daudziem jautaajumiem.. pagaatnes saapeem un skeletiem speeshu paarkaapt paari un atziit tos..un skalji nosaukt..un vairs nebaidiities.
otraa bija An Education (2009). kaut kaadaaa meeraa filma paarsteigums man. tieshaam nebiju gaidiijushi kaut ko taadu. patiikami paarsteidza. un kaut kur vilku paraleeles ar savu dziivi.. mana pirmaa lielaa miilestiiba. man 16..vinjam - 25..arii preceejies..arii mazs beerns.. jaa, varbuut ne tik daargas apburshanas manieres. un tagad, skatoties shiis dienas aciim uz to visu, saprotu, ka lsbi vien bija, ka man pietika praats tam visam pielikt punktu, ka nepazaudeeju galvu pavisam, ka sapraata paliekas tomeer galvaa bija aizkjeerushaas. jaa, bija lietas, kas bija bezgala jaukas un romantiskas, un varbuut pat skaistas, bet tam visam nebija naakotnes.
un treshaa filma pilniigi preteeja abaam pirmajaam Палата №6 (2009). peec noskatiishanaas pirmaa reakcija par filmu - 'uh!!!!". krietnu briidi nebiju redzeejusi taadu krievu kino, kas paarsteidza un.. es pat nezinu.. shobriid nespeeju raksturot to, kas ir iekshaa. un laikam tieshaam gribas pateikt to, ko filmas saakumaa teica - visi mees nosaciiti esam nedaudz 'ku-kuu'. un noshkjirt vienus no otriem patiesiibaa var arii tikai visnotalj nosaciiti..
This page was loaded Oct 11th 2024, 11:27 pm GMT.