smth
Commenting To 
23rd-Apr-2010 07:15 pm
shodien bija savaads seminaars. ja ieprieksh auditorijaa bija ap 50 cilv., tad shodien mazaak par 20. nepierasti, ka tik maz. bet tas nenoziimee, ka jautaajumu bija mazaak.
diivaini bija, jo auditorijaa seedeeja arii mana kursabiedrene, kas shobriid ir zv.advokaats un mana bijusii darbniece, kas straadaa vienaa lielaa advokaatu kantorii. un diivaini bija tas, ka elinchiks ieradaas uz seminaaru ar koshi dzeltenaam narciseem rokaas :)taa teikt, lai apsveiktu ar shaada veida pasaakuma vadiishanu :) nee, protams, patiikami ir ;) tagad uz galda staav smarzhiigs un prieciigs narcishu pushkjis un gribas smaidiit :) bet vienalga.. diivaini.
un veel. nezinu, ko dariit. kaarteejo reizi seminaara daliibnieki uzkluup kafijas pauzes laikaa, liidz ar to nepaguusti iedzert teeju vai kafiju un iekost kaadu nashkji, un atpuutinaat balsi. un kaa parasti - vesela kaudze atliek savus jautaajumus uz beigaam = peec pasaakuma beigaam veel minuutes divdesmit atbildeeju uz jautaajumiem, lai gan pashai bija jaaskrien uz darbu. un luugums jau pashaa seminaara saakumaa, lai neatliek jautaajumus uz peec tam, atkal daljeeji ignoreets :> bet tas jau tipiskais.. no gada uz gadu atkaartoju to, bet rezultaats - tieshi taads pats, kaa parasti.
bet vispaar. juutos nogurusi. laikam jaatin pachucheet.
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Oct 11th 2024, 11:30 pm GMT.