smth
Commenting To 
13th-Apr-2010 11:30 am - par seeju, kurp sestdien tomeer nesanjeemos aizbraukt..
Nu sveiki darba rūķi!
Droši vien otrs populārākais šodienas jautājums aiz tā - "Kā beidzās šovs "Dejo ar zvaigzni"" ir jautājums - kā gāja tautas velobraucienā Sējā! :)
Nu sāksim ar nelielu parādiņu - ziemas posmu īsu kopsavilkumu. Tautas velobrauciena "Sēja" ietvaros tika apbalvoti labākie Sportlat balvas slēpotāji. Mūsējo gan viņu starpā nebija un tomēr gribas uzteikt brašos puišus - Kasparu, Uģi, Mārci un Mārtiņu, kas faktiski arī iznesa mūsu komandas vezumu, kamēr pārējie snauda ziemas miegā! Trijos no četriem slēpošanas posmiem ātrākais bija Kaspars ! Vienreiz Uģis ! Bet mačošanās bija sīva un aizvien turpat, turpat bija arī Mārcis, kas visbiežāk ir bijis tieši otrais labākais komandas slēpotājs konkrētajā posmā! Paldies jums, kas aizstāvējāt komandas krāsas ziemas sezonā!
Atskats uz tautas velobraucienu Sējā (10.04.)
Kaut arī rīts Rīgā bija samācies un vēss (+3) tas nemazināja mūsu komandas velobraucēju apņēmību doties uz Sēju un startēt sacensībās. Jau ierodoties notikumu epicentrā dalībnieki tika atalgoti ar siltiem saules apskāvieniem, kas gan nostādīja daudzus dilemmas priekšā attiecībā uz "dreskodu".
Pirmie startā devās jaunākie sacensību dalībnieki, tostarp Rafaels, kam šīs bija pirmās sacensības! Tā nu bija sanācis, ka meiteņu pašā jaunākajā klasē bija vairāk nekā puišu un Gabriela apsteidzot četras konkurentes tomēr palika uzreiz aiz goda pjedestāla (tātad 4 vieta no 8 dalībniekiem). Rezultāts ir ļoti labs un gan jau ar regulāriem braucieniem uz bērnudārzu un atpakaļ tiks iegūts vajadzīgais treniņš, lai citreiz sanāktu arī kārotā medaļa! :) Rafaels brauca ļoti sirsnīgi, trases vidū pat nogāžoties ar visu riteni uz asfalta, bet vīrišķīgi turpinot sacensību un sasniedzot finišu! Kaut arī viņš noslēdza dalībnieku rindas, rezultātā tika iegūta trešā vieta, jo vairāk puiku nebija! Un tu re - pirmās sacensības un pirmā medaļa ! :) Šoreiz bronza ! :)
Nu pieaugušo starts pulcēja drusku virs 400 dalībniekiem, tostarp 6 mūsējie - Kaspars, Uģis, Renārs (visi - "Darba rūķi") un Aiga, Edgars T. (turpmāk - Edžiņš) un Edgars B. (Evitas vīrs). Jau pirmajos metros vadībā no mūsējiem izvirzās Uģis un tā viņš arī finišē - ātrākais no rūķiem! :) Otrais - Kaspars, trešais (savā vecuma grupā - pēdējais) - pilnīgi beigtais sporta menedžeris. Ceturtā - Aiga !!! Šeit ir jāatzīmē, ka Aiga ir pirmā no dāmām, kas šogad vispār startē un tikt galā ar pavasarīgo (vietām dubļaino un purvaino) Sējas trasi tas nebūt nebija viegli! Arī rezultāts ir lielisks, tā kā dāmas - ņemam piemēru un sākam sportot! :)
Komandas jaunpienācējiem - Edgariem, ugunskristības beidzās ar ļoti vērtīgu pieredzes bagāžu un apņēmību nākošreiz nostartēt vēl labāk! Edžiņam pirmais starts beidzās jau pirmā apļa vidū - pievīla tehnika (sabojāta stūre un pārsists pakaļējais ritenis), tāpēc otro apļa pusi varēju baudīt nesteidzoties ar riteni pie sāna :) Edgaram B., savukārt pirmajā reizē pietika ar 26 nobrauktiem km, kas bija iespējams pēdējos gados lielākā un noteikti viena no grūtākajām distancēm, kas pievarēta, par ko arī ir pelnījis uzslavas! Gan jau nākošreiz pietiks spēka arī trešajam aplim un viss būs kārtībā! Rūdījums abiem Edgariem nu ir gūts un, ja apņēmība nezudīs, tad neizpaliks arī pirmie finiši un punkti!
Mūsu komanda šajā posmā izcīnīja 17 vietu no 22 startējušām komandām un kopvērtējumā 26 komandu konkurencē ļāva mūsu komandai pacelties uz 19 vietu! Lai mūsu rezultāti gan posmā, gan kopvērtējumā būtu augstāki, ļoti no svara ir dāmu starti, jo šobrīd ar trīs vīru finišu mēs faktiski ņemam maksimāli iespējamo punktu summu, ko varam, bet pārējām komandām krietni zaudējam, jo ieskaitē iet 3 vīru + 2 dāmu rezultāti.
Nākamās sacensības jau šo sestdien - 17.04. - Pavasara kross Šmerlī (Rīgā).
Kungiem - 8 km (4 apļi x 2km), dāmām - 4 km (2 apļi x 2 km). Pieteikšanās elektroniski līdz 15.04. (ceturdienai) - 6 Ls, sacensību dienā - 8 Ls.
Pieteikties var šajā saitē - http://www.sportlat.lv/?id=race&rid=10&type=2
Jaunajiem dalībniekiem, kas vēl nav startējuši nevienā posmā, bet jūt aicinājumu piebiedroties un gūt prieku no kolektīviem aktīvās atpūtas pasākumiem, lūgums pirms tam informēt par savu dalību mani, lai varu īsumā instruēt kas un kā.
Šobrīd sacensībām pieteikušies esam mēs ar Uģi, plāno vēl piedalīties Edžiņš, Eva L., Gabriela L. un Rafaels L. Gatavojas arī citi, bet nu gaidu tad info no jums.
Sacensību sākums - 11:45 (bērnu starts), 12:30 - dāmām, 13:00 - kungiem.
Lai savus spēkus pārbaudītu un sestdien justos par sevi pārliecinošāk, tiek rīkots kopīgs komandas skriešanas treniņs šo trešdien (14.04.) Mežaparkā! Tiekamies 19:30 pie Zooloģiskā dārza galvenās ieejas. Krosiņš plānojas uz ~ 4 km ar iespēju doties otrā aplī uz vēl tikpat garu gabalu :) Temps - pēc katra spējām. Pirms treniņa kopīgi iesildamies un izstiepjam muskuļus, lai negūtu nevajadzīgas traumas. Gaidīšu ! :)
Piesakāmies sacensībām un sportojam kopā! Tā ir jautrāk ! :)
Renārs
Komandu "Darba rūķi" un "Darba rūķi un draugi"
sporta menedžeris
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 19th 2024, 4:05 am GMT.