smth
 
25th-Mar-2010 10:14 am
rakstu aizvien mazaak. pa dienu darbi, darbi, vakaros - nogurums, nogurums.
vakar atveelos maajaas it kaa ljoti laiciigi pat, bet neko, neko, neko nespeeju savaakties un izdariit. liidz ar to - brokastis un pusdienas shoriit nopirku veikalaa.
vakar vakaraa ieliidu gultaa jau pirms astonjiem. noskatiijos divas 'arbata beernu' seerijas un noluuzu. naktii sapnjos atkal darbs. pareizaak sakot - seminaari. riit ir pirmais lielais seminaars. redzees, kaa man ies. shodien veel jaapaguust uzcepinaat prezentaacija.
vaardu sakot - darbos liidz aciim un nogurums liels.
khe. tikko atcereejos. savam darba deveejam atkal uzrakstiiju iesniegumu par papildus darbu. zvana personaaldalja un saak biidit tekstus par to, ka man buutu kaut kaa kaut kas savaadaak jaraksta. kad veelreiz izskaidroju, ko uzrakstiiju iesniegumaa, iestaajaas miers, bet.. tika izsperts gjeniaals teksts par to, ka redz muuseejie redz, ka es te apkaart vazaajos un visiem vadu seminaarus, vai es nevareetu arii muuseejiem nolasiit. njemot veeraa to, ka liidz apriilja vidum vismaz man tas viss ir intensiivi, teicu, ka aatraak par apriilja beigaam - maiju diezin vai.. ja godiigi, negribu izsmelt sevi tukshu. un skumji ir tas, ka tad, kad mees neesam izdeviigi, tad mums spljauj virsuu. tikliidz uudens smeljas mutee, taa saak mekleet. vismaz es to taa uztveru. bet.. ai, vai nav vienalga. man svariigaak ir dariit savu darbu.
kas veel? nu, jaa.. ikdiena ar mazajiem kashkjiem turpinaas. vakar mana gudriniece iedeva man iesniegumu, kuraa rakstiits, ka grib no pirmaa apriilja devinjas kalendaaraas dienas atvaljinaajumu. uzreiz pajautaaju, kad vinjai sanaak naakt atpakalj.. uz ko sanjeemu vienkaarshi fantastisku atbildi - saskaiti pati!
shoriit gaajaam sveikt maaru. un tieshi tajaa briidii, kad viss kolektiivs dodas sveikt, mana lieliskaa darbiniece izdomaa, ka vinjai jaaiet uzpiipeet..un pareejo koleegju teksti par to, ka jaaiet sveikt, jo visiem peec tam ir kaadi citi darbi un galu galaa gaviljniece pati aicinaaja uz brokastu kuuku ar kafiju, neiedarbojaas.. aizgaaja uzpiipeet.. atgriezaas.. un ne vaarda nepasakot gaviljniecei, apseedaas pie galda...
man ir vnk lielisks darbinieks. neko citu nevaru teikt.
labi.
fignja tas viss. jataisa augshaa prezentaacija.
Comments 
25th-Mar-2010 04:18 pm
paldies, tagad laikam atradiishu ;)
25th-Mar-2010 04:22 pm
:)) veelu veiksmes ;)))
ja nu kas - dod zinju :D
This page was loaded Oct 12th 2024, 1:19 am GMT.