smth
Commenting To 
22nd-Mar-2010 11:03 am
galvaa nedaudz kalambuurs. darbs, priekshaa staavoshaa seminaaru vadiishana (kopaa jau lielie pieci un viens iisais), idejas par garo briivdienu pavadiishanu (jaa, jaa, joprojaam domaaju, kaa maija briivdienas piepildiit), nepiecieshamiiba sagatavoties naakamajam lob (paaraak maz ir braukts pa taas puses celjiem), dzimshanas diena (stulbi, ka koncerts iekriit tajaa pashaa dienaa.. un daavana arii veel nav sagaadaata..), guntinjas vaarda diena (un laikam arii raudziibas vienlaikus.. sheit gan s+e+r+g=b vareetu paliidzeet un pateikt priekshaa, kas vinjiem ir aktuaalaakaas lietas, ko vareetu atvest :)) ), graamatu saraksts, ko gribeetos tuvaakajaa laikaa izlasiit (paaraak daudz kas peedeejaa laikaa pakjer un ko gribas), koncertu un teaatru biljeshu iepirkshana (liidzi naaceeji jau arii saak pieteikties), deklaraaciju aizpildiishana (viena kaa pienaakums, otra, lai peec gada sanjemtu paarmaksaato nodokljos).. visa paaraak daudz galvaa. kaapeec? taapeec, ka gribas tuuliit un uzreiz visu. jaanomierinaas. jaaievelk elpa un jaasaak mieriigi izveerteet, kas ir svariigaakais. un tad visu peec kaartas arii dariit.
khe. kas briivdienaas paaraak daudz laiskojas un dziivo peec principa - guljam-skatamies filmu-palasaam-paeedam-guljam, tam pirmdienaas ir lielaa ideju un domu, un plaanu gjenereeshana.
bet vispaar. kariina nedaudz nomierinaaja par seminaariem. publika esot prasiiga un profesionaala, bet ljoti draudziigi noskanjota. redzees, kaa buus. pirmais ir visgruutaakais. jo pats veel nedaudz tausties un domaa, ko teikt, ko neteikt, kaa teikt.. galvenais shodien ir uztaisiit izdales materiaalus. un nedaudz savilkt galus, ko papildus teikt un staastiit. taapat ar kariinu paarrunaajaam lpva iestaashanos lietu. noleemu, ka tieshaam skatiishos, kas buus peec tiem chetriem seminaariem pie vinjiem. ja gan man, gan vinjiem tas patiks, tad varbuut arii vareetu iestaaties. redzees.
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 19th 2024, 4:00 am GMT.