smth
Commenting To 
13th-Mar-2010 08:55 pm
lob pa centraalvidzemi bija lielisks. daudz jaunu vietu atklaaju :) bet secinaaja, ka tad, kad pa vienu no pa dienu brauktajiem celjiem atgriezaamies maajaas, nespeeju saziimeet, ka mees te bijaam braukushi.. taa es visu laiku ar degunu karti bakstiiju un man katra vieta ir tikai kaarteejais kontrolpunkts, bet, kad seedi pie stuures, tad redzi taas vietas, tad ir pilniigi cita sajuuta :)
vidzeme liidz shim bija vismazaak izbraukaataa vietaa, bet aakji tagad ir luupaa. buus vien jaabraukaa arii shajaa virzienaa ;)
jaa, divas reizes nedaudz nolaidu lazhu ar kartes lasiishanu. pareizaak sakot, vienreiz nedaudz, bet otro reizi pamatiigi.. manis deelj ar shiim lazhaam nobraucaam par 20 km aptuveni vairaak un nepanjeemaam vienu kontrolpunktu. bet nu naakamnedeelj redzees, ko shiis divas manas kljuudas maksaas..
jaatziist, ka shis posms no vienas puses bijs krietni mieriigaaks. nekaadu lielo skrieshanu - ja nu vieniigi cesvainee nedaudz :) bet viss paareejais - eerti piebraucams un nofotografeejams. krietni daudz bija taadu vietu, kur es tik izlecu no auto, bet braalis turpat no mashiinas uztaisija bildi :)
patiesiibaa ljoti labi izplaanojaam arii marshurutu. un tas ir galvenais - vienmeer pietiekami siiki un smalki jaaizdomaa marshruts, lai vairs pa celjam nav jaaminstinaaas. veel viena laba lieta, ko beidzot piekopaam - liimeejaam ciet bildiites, kuras vairs nav vajadziigas - tas krietni atviegloja kontrolpunktu mekleeshanu.
kopumaa njemot, atkal dazhas guutaas maaciibas, atkal jaunas vietas, ko ieraudziijaam, atkal kaudze pozitiivu emociju.
un nogurums.. ja peec pirmajiem diviem bija liels arii fiziskais nogurums, tad shobriid vairaak ir iemeties kratiiklis galvaa.. galva tuksha izslauciita..
jaatpuushas.. riit pie mammas un tad atpakalj maajaas.
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 25th 2024, 3:47 am GMT.