smth
Commenting To 
10th-Mar-2010 06:47 am
nezinu, kaapeec, bet shoriit, pamostoties, bija absoluutaa paarlieciiba, ka ir briivdiena.. labi, ka radio atgrieza realitaatee, pasakot, ka ir ir treshdiena.
veel triis dienas.. un tad..tad... tad viena traka diena ar karteem, kuras vakar jau paguvu iepirkt biezaa slaanii... nelaagi gan tas, ka starts no ogres paarcelts uz aizkraukli :((. tas noziimee, ka sestdienas riits buus ljoti, ljoti, ljoti agrs. un tas savukaart noziime, ka pusdienu tiesa buus jau piektdienas vakaraa jaasagatavo. bet tas jau nekas.
ak, jaa. naktii atkal sapnji par lob.. par to, ka seezhu nokraameejusies ar karteem un vienaa briidii saprotu, ka vairs nesaprotu, kur esam :)) taa teikt - peekshnji aizmirstu kaa lasiit karti :)))) ceru, ka taads briidis tomeer sestdien nepienaaks ;))) un patiesiibaa, vakar izdomaaju, ka buutu forshi, ja buutu kaads legjendas posms. tas man riktiigi patika :)
nu, jaa..vieniigais, kas padara bazhiigu - laika apstaaklji.. ir pilniigi skaidrs, ka braukshana buus pa slideniem celjiem. neviens jau marshrutu pa lielajaam shosejaam nebuus uzlicis :> bet gan jau...
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Mar 28th 2024, 12:25 pm GMT.