smth
 
2nd-Apr-2007 01:00 pm
vot nerazha... taa kaa siikaa pie manis darbaa, tad shodien vinja ik pa briidim noveersh manu uzmaniibu ;) un nekaada luureeshana kaiminju logos nesanaaca :( taatad - nevaru zinjot par noveerojumiem ;(

amarillis shodien vienkaarshi aarpraatiigi iepriecinaaja - atnaacu, atveeru kabineta durvis un ieraudziiju, ka... zied!! pa nedeeljas nogali divi ziedi uzplaukushi! :) cmuki, cmuki, cmuki :)

vakar jau notecinaaju siekalinju ieksh depo uz baltiem amariljljiem... ai, patiesiibaa depo pukju nodalja man ir liels paarbaudiijums.. gribas kaut ko vienmeer tur nopirkt. un darbojas tikai viena atruna - man to vairs nav kur nolikt. vai tieshaam jaasaak bendeet pukjes nost, lai atbriivotu vietu jaunaam? :)

nedeljas nogale pagaaja galda speelju ziimee ;) cirks, richu - rachu, krievu loto ;) kaut kaa peedeejaa laikaa juutu to, ka shausmiigi gribas maajas daudz visaadu galda speelju ;) taa, lai ir ar ko njemties ;) triisdesmitgadnieku kriize, vai? :))

shoriit piefikseeju, ka duudai nepatika tas, ka logs pa nakti bija atstaats uz ziemas veedinaashanu. pie manis zem segas shamaa liist nezinaamu iemeslu deelj negribeeja, taapeec - pirmo reizi (!!!!!!) pa shiem gadiem uzraapaas uz radiatora, uz kura zhaaveejaas mans dzhemperis, un guleeja uz taa :) kaa vinja uz taa shauraa radiatora satilpa - nezinu :) bet izskatiijaas smiekliigi :) ak, mans izlutushais dziivoklja kakjis - ka tik nedaudz aukstaak, taa shii meklee vietu, kur sildiities ;)))
Comments 
2nd-Apr-2007 01:19 pm
chau!!!!!!!! :)))
esmu iedevusi M.Putninja "Mezhoniigie piiraagi"s hamaa centiigi lasa :) un ik pa briidim ielien dr.lv apskatiit un uzsist klachinju ar draudzneem :)
a fochiku maajaas aizmirsu :( taa ka anyway nekaada bildeeshan shon nesanaaktu ;(
This page was loaded Oct 14th 2024, 11:25 pm GMT.