smth
 
3rd-Mar-2010 08:44 am
laikam gan taa kontrolveestule ir devusi labumu. pirmo reizi paaris meeneshu laikaa pastu esmu sanjeemusi pirms 7:50 ;) pasta kastes saturs arii shoriit iepriecinaaja - atklaatnes no asv un braziilijas un rl :)
shonakt beidzot mana atklaatne tika pieregjistreeta jamaikaa. vairaak nekaa 3 meeneshi pagaajushi jau.. meiteens atvainojaas un paskaidroja, ka mazais piedzimis, taapeec postcrossing`s vinjai uz kaadu briidi bija atstaats novaartaa ;) kas ir visnotalj labi saprotams ;))) kaa mazu kompensaaciju vinja piedaavaaja atsuutiit return atklaatni ;) laikam sho iespeeju izmantoshu :)) galu galaa - manaa atklaatnju kaudzee nav nevienas pashas atklaatnes no jamaikas ;))
vispaar shodien kaut kaa diena gaishaaka shkjiet. vakardienas alkoholisms vispaar nav atstaajis nekaadas peedas. iztrektereet pudeli dzirkstoshaa un nekaa, nekaa, nekaa.. nu, labi, bija labi paeests, turklaat alko tika ielietots leenaa garaa visa vakara gaitaa :> nee, nu tas priecee, protams, ka shodien nav nekaa :))) bet.. kaadu briidi dzirkstosho toch vairs negribeesies. kaare ir apmierinaata ;))
vieniigais, peec kaa kaare veel nav apmierinaata, ir galja ;) shodien vakaraa, ja nekas nenojuks, cepshu galjsiera mazkekshus atkal. un veel laikam burkaanapelsiinu mazkekshi nenaaktu par skaadi. bet to jau liidz vakaram izdomaas.
labi. jaasaak kraameeties. atkal jaadodas veeriigas virzienaa. izveikt ierasto rituaalu ar paseedeeshanu pie 'apaljaa' galda ar gudrajaam galvaam.
This page was loaded May 2nd 2024, 1:56 am GMT.