smth
Commenting To 
2nd-Mar-2010 09:02 am
vakar beidzot piebeidzu lasiit Haruki Murakami "Skarbaa briinumzeme un pasaules gals”.
vaacinjsh izskataas shitaa :)

gr

jaatziist, ka ar sho graamatu kaut kaa smagi gaaja. nekaada raitaa lasiishana nesanaaca. taa kaa lasu pirms miega, tad ljoti biezhi bija taa - izlasi dazhas lapas un miegs klaat. nee, tas nebija taapeec, ka graamata nebija interesanta. graamata patika un aizraava, bet, iespeejams, ka vaardu virkneejumi pietiekami sarezhgjiiti..un lai nepeldeetu pa tekstu, vienmeer izveeleejos laikus apstaaties.
divi staasti, kas saakumaa shkjiet pilniigi nesaistiiti savaa starpaa.. bet, jo taalaak lasi, jo vairaak saproti, ka abi ai, kaa sasieti kopaa.
un beigas.. beigas lika ljoti daudz ko aizdomaaties. par to, kas esi pats un kaadu dziivi izveelies dziivot. par to, ko izveelies dariit dziivee.. dziivot taa, kaa buutu pareizi un vajag, vai arii taa, kaa saka Tavs 'Es'. par ieksheejo briiviibu. par pienaakumiem. par iespeejaam..
liidz ar to daudz domaaju arii par turcijas variantu. ja veel kaadas dienas ieprieksh shaubiijos par to, vai jaapiesakaas, vai meegjinaat to visu, vai man to vajag.. tad vakar sapratu, ka - ja tas buus man domaats, tad tas buus, ja nee - tad es vnk pameegjinaaju savus speekus pameeroties ar citiem. buus tieshi taa, kaa tam jaabuut. un es neatraidiiju to iespeeju, ko dziive piedaavaaja.
bet, atgriezhoties pie graamatas.. patika. tieshaam ir laba. neskatoties uz to, ka ne tik aatri lasiijaas.

nu, ko.. tagad redzees, kaa ies ar sho G.G.Markesa graamatu. Vakar vakaraa iesaaku..
gr
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Mar 28th 2024, 1:53 pm GMT.