smth
 
23rd-Jan-2010 10:13 am
labriit, saulainaa riiga un -20.
darba nedeeeljas aizvien vairaak nogurdina. juutu, kaa saak ievelties nedeelja otrajaa pusee, taa aizvien mazaak ir veelme un speeks kaut ko vakaraa dariit. lai gan, ja taa padomaa diena vakar darbaa nemaz tik briesmiiga nebija. dienas pirmaa daljaa vakar daudz, daudz smaidiijas (nezin kaapeec aarkaartiigi labs noskanjojums bija), nedaudz aizkaitinaaja gan tas, ka cilvji no veestnieciibas sarunaa ar mani tikshanos, bet.. neviens pat neuzskata par vajadziigu piezvaniit, pabriidinaat, atvainoties, ka neatnaaks. nedaudz iepiiku par shaadu sava laika izniekoshanu. bet, nu labi. dienas otrajaa daljaa nonjeemos ar meitenju ieprieksheejaa dienaa sastraadaatajiem darbiem. lielaakajai daljai izdevaas tikt cauri. palika pavisam nedaudz. nu, jaa.. nedaudz aizkaitinaaja manas maaminjas sastraadaatais. bet tas jau laikam ir nelabojami. labi, naaaks laiks, tad redzees.
vakar peec darba atveelos maajaas un pakritu uz diivaaninja. gandriiz stundu norunaaju ar mammu pa telefonu (vairaak gan bija taa, ka klausiijos vinju. jaaizpilda beerna pienaakums :))) - jau taa no ikdienas piezvaniishanas esmu paargaajusi uz nedeeljas nogales sazvaniishanos :( )vismaz viena lieta ir labi-braalis mamma ir izstaastiijis par savu veseliibas staavokli. vairs nav jaateelo potjomkina saadzha. peec shiis garaas telefonsarunas kaut ko palureeju ieksh tv kastes, liidz beidzot atduuros pret Ночной дозор. kaut kad paaris gadus atpakalj to biju noskatiijusies, bet tas nekas :)tomeer speeki mani pieviilka - beigas noguleeju ;))) naaksies vien kaadu dienu pieseest un no saakuma liidz beigaam noskatiities :)
tagad, no riita, knapi savi piesleeju. jaa, laiks ir burviigs aiz loga un vareetu doties celjos... bet.. n-o-g-u-r-u-m-s. vismaz pagaidaam.
varbuut peec teejas ar sausinjiem vareeshu sanjemties. bet shobriid.. nee.. negribu neko piespiest un mociit sevi. ja gribas guleet, tad jaagulj.. ja gribas atpuusties, tad jaaatpushas.
Comments 
24th-Jan-2010 04:40 pm - ttt
Anonymous
Nakts sardzi (1. grāmata) varu iedot. Krēslas (3. grāmata) arī. Dienas (2. grāmata) un Pēdējā (4. grāmata) ir tikai krieviski. Latviski vēl nav iznākušas. Krieviski ir no kompja izdrukātā veidā. Vari dabūt visas.
24th-Jan-2010 04:44 pm - Re: ttt
es labaak gribu origjinaalvalodaa - krievu - lasiit ;)
This page was loaded Oct 12th 2024, 5:22 am GMT.