smth
 
30th-Mar-2007 08:43 am
taaks.. shodien kaut kaa baigaa iedvesma uz darbiem.. ;)
priekshlikumus apk jau uzcirtu, aizsuutiiju apluukoshanai koleegjiem :)
aploksni ar maniem med.apskates rezultaatiem nodevu sintijai, lai tik suuta prom :)
tagad var uztaisiit ierastaas 3 dzeerienu kruuzees - kafijas un teejas, un vitamiinu dzeeriena ;) nedaudz ievilkt elpu un kjerties pie lielaas tulkoshanas.. tas mani nedaudz nervozee, bet gan jau viss buus labi un izdosies laikaa visu pabeigt un nosuutiit ;)
tomeer taa stunda no riita, kad ir miers un klusums darbaa, baigi veicina darbu apdariishanu :) nereti ir taa, ka taas stundas laikaa var izdariit vairaak nekaa pusee dienas, kad nepaartraukti kaads rausta un baksta :)

taa...atcereejos! :) vakar no telefona negribeejaas bakstiities, taapeec nepierakstiiju janciigos veerojumus ;)
taatad:) smaidu vakar izraisiija tas, ka atkal ielaas ir redzamas pilniigi galeejiibas - vispirms meitenes taados pukjainos svaarkos un ieshljuuceniites uzaugstiem papeezhiem, turklaat tupeliites ta uzgjeerbtas uz basas kaajas ;) un tuuliit peec vinjaam naaca sieviete ap 35 - sagjeerbusies tumshaa meetelii, biksees un zaabakos. taa teikt - absoluutas galeejiibas ;) peec briizha viena kundziite piesaistiija manu uzmaniibu. kapeec? savas cepures deelj :) taads melni rozaa briinums, kas seedinaams uz pakausha un turklat veel tai cepurei no taa pasha rozaa un melnaa aizmuguree piekjibinaata bize ;) uz kundziites kuplaas sheveljuuras taa cepures bize izskatiijaas kaut kaa... nepiedieniigi vai? :) sapriecaajos par smukajiem pukju pushkjiem vecriigas ielaas :) radaas doma, ka varbuut sestdien, vazaajoties pa pilseetu kopaa ar luli, vareetu kaadu smuku pavasariigu pushkji nopirkt arii maajai (lai duksenei buutu ko grauzt:))) ). troljljukaa liidz slimniicai, viena kundziite (izskatiijaas tomeer nedaudz nodzeerusies, lai gan sagjeerbusies bija gana pieklaajiigi)izpildiijaas ar tekstiem. viens no tekstiem, ko vinja savaa nodabaa skalji pateica bija "parlaments nav domaats teaatra fakultaatei". dzilja doma. zheel, ka neatceros visu, ko vinja teica ;( un troljljuks bija paarbaazts, lai es varetu mieriigi klabinaat ieksha sava telefona visas shiis vinjas izteiktaas peerles.
sabiedriskajaa transportaa aciis iekrita veel viena kundziite ap gadiem 40, kas taa it kaa nedaudz pavirshi koshljaaja koshljeni, un matos pie kreisaas auss vinjai bija milziigs zeltiits taurenis ar kraasainu stiklinju inkrustaacijaam. vinja laikam jutaas neatvairaama.

starp citu. lai neaizmirstos. diezgan sakariiga ir taa konditoreja, kas ir uz taa stuura, pie beernu pasaules. vakar inesei un eliiziitei tur nopirku gan vecriigas, gan paarslas. bija gardas :)

un veel... nez, kas ir tad, ja cilveekam apziimeejot kaadas pozitiivas (dajebkuras pozitiivaas)sajuutas gribas teikt "hrum, hrum"?
Comments 
30th-Mar-2007 09:24 am
mm.. man kopsh beerniibas garsho austinjas, vecriigas, paarslas un ne-ar-pretiigu-treknu-un-negarshiigu-bruunu-kreemu pildiiti ekleeri ;)

man tas hrum-hrum ir pielipis jau kaadu nedeelju :) nesaprotu, no kurienes tas atnaacis ;) un kaapeec taa pielipis ;) bet pashai dikti patiik :) (hrum-hrum)
This page was loaded Oct 15th 2024, 1:19 am GMT.