smth
Commenting To 
12th-Jan-2010 11:00 am
Sveiki aktīvās atpūtas draugi un kolēģi !

Gribēju tikai atgādināt, ka laiks iet uz priekšu un strauji tuvojas nākamās slēpošanas sacensības! Kaut arī SPORTLAT balvas nākamie posmi ir tikai februārī nu vairs tikai rīt (12.01.) var reģistrēties tikai par 5 Ls uz nākamo posmu Ērgļos! Pēc tam par latu dārgāk. Atgādinu, ka reģistrējoties uz Sportlat balvas slēpošanas posmiem 30 dienu pirms sacensībām, mēs maksājam tikai 5 Ls, līdz saccensībām - 6 Ls, bet sacensību dienā - jau 8 Ls. Tā kā nepalaižam garām iespēju ietaupīt !
Kā nākamās sacensības manā kalendārā stāv leģendārais Rīgas čempionāts distanču slēpošanā, bet dažādi informācijas avoti sniedz drusku pretrunīgu info par šo pasākumu. Pēdējais ko varu atrast saitē www.infoski.lv, kas ir Latvijas Slēpošanas Savienības portāls, liecina, ka sacensības būs 29.01., kas gan ir piektdiena, tāpēc drusku mulsina ... Sacensību norises vieta - joprojām Uzvaras parks. Nu par šo vēl cerams sekos precizējošs info. Pagaidām startam gatavojas Uģis un es, bet ceru, ka arī pagājušā gada varoņi nesmādēs pasākumu, kā arī mums pievienosies citi drosminieki. Gaidu jūsu pieteikumus ! :)
Otrais SPORTLAT balvas posms - Tautas slēpojums Ērgļi 2010 notiks š.g. 13.02. (sestdiena) Ar plānoto starta laiku - 12:30 (pie Ērgļu arodvidusskolas – Oškalna iela 10).
Distances garums: Vīriem 15 km (3 apļi), dāmām - 10 km (2 apļi).
Sacensību nolikums: http://www.sportlat.lv/?id=race&rid=2&type=1
Reģistrēšanās sacensībām: http://www.sportlat.lv/?id=race&rid=2&type=2
Šobrīd sacensībās plāno startēt Uģis un Kaspars. Par pārējiem gaidu ziņas.
Trešais SPORTLAT balvas posms - Tautas slēpojums Madona 2010 notiks š.g. 20.02. (sestdiena) Ar plānoto starta laiku - 12:30 (sporta bāzē “Smeceres sils”, kas atrodas 2 km no Madonas centra). Distances garums (visiem): 18-20 km
Sacensību nolikums: http://www.sportlat.lv/?id=race&rid=3&type=1
Reģistrēšanās sacensībām: http://www.sportlat.lv/?id=race&rid=3&type=2
Reģistrējoties līdz 19.01. cena - 5 Ls
Šobrīd sacensībās pieteicies esmu es viens, bet plāno startēt arī Uģis un Kaspars. Par pārējiem gaidu ziņas.
Ceturtais SPORTLAT balvas posms - Tautas slēpojums Alūksne 2010 notiks š.g. 28.02. (svētdiena) Ar plānoto starta laiku - 12:30 (Alūksnes novada ziemas sporta centrā “Mežinieki”., kas atrodas ~ 1,5 km aiz Alūksnes).
Distances garums (visiem): 15 km (divi apļi pa 7,5 km)
Sacensību nolikums: http://www.sportlat.lv/?id=race&rid=4&type=1
Reģistrēšanās sacensībām: http://www.sportlat.lv/?id=race&rid=4&type=2
Šobrīd sacensībās plāno startēt es, Uģis un Kaspars. Par pārējiem gaidu ziņas.
Lūgums tiem, kas šogad nestartēja Uzvaras parkā, bet plāno to darīt kādā no nākamajiem trim slēpošanas posmiem pirms tam sazināties ar mani, lai varam precizēt visu par komandas datiem.
Tad nu veiksmīgu slēpošanu, sportojam un esam veseli !
Renārs,
jūsu sporta menedžeris :)

nu, ko... planchiks uz februaari ir visnotalj skaidrs ;) domaaju, ka jaaparunaa ar meitieshiem, varbuut kaads gribees uz astes uzkaapt un vismaz aktiivi liidzi just un svaigaa gaisaa dienu pavadiit ;)
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 27th 2024, 4:59 am GMT.