smth
Munkevics: Iebraukšanas maksai Jūrmalā vajadzētu būt četru piecu latu apmērā 
8th-Jan-2010 10:36 am
iz LETAS:

"..divi lati nav daudz, - šī maksa palikusi no 90.gadiem, kad mērķis bija ierobežot transporta plūsmu cauri Jūrmalas pilsētai, novirzīt vairāk uz sabiedrisko transportu un arī tranzītpārvadājumus pa apkārtceļiem. Tas bija laikā, kad latu tikko ieviesa, tam bija pavisam cita vērtība," sacīja Munkevics un piebilst, ka pašlaik lats vairs šo funkciju neveic, tas neierobežo.
un
"Nomainot lasi uz govi, principiālas pārmaiņas braucēja makā nerodas, - no Rīgas līdz Jūrmalai tāpat vismaz 1,8 lati par benzīnu vienā virzienā iziet, tāpat atpakaļ, turklāt stāvvietas pilsētā par brīvu. Savukārt, ja mēs braucam uz Rīgu, tad galvaspilsētas centrā par diviem latiem ilgāk par stundu laikam nestāvēsim," skaidro Jūrmalas mērs.
un
"Es uzskatu, ka jūrmalnieki tiek sistemātiski izģērbti. Viņi tiek uzskatīti par bagātniekiem, kūrortsistēma sagrauta, naudu tās atjaunošanā valsts neliek, iekasēto nodokli atņem - kur tad ir reforma?" vaicā Munkevics.
Comments 
8th-Jan-2010 11:03 am
kaut kā tā, jā.
8th-Jan-2010 11:44 am
Ar to es gribēju teikt tikai to, ka tad, kad Jūrmalas pašvaldība piedāvās rīkot starptautiskas konferences pašvaldības līdzekļiem īrētās telpās, t.i. par brīvu, kā to dara Dubajā, vai atjaunos dūņu vannas un saorganizēs visādas citas ekstras, tad potenciālie dalībnieki priecīgi to piecīti varbūt arī samaksās. Rīgas rajona iedzīvotājiem turpretī maksa būtu jāatceļ vispār.
8th-Jan-2010 11:49 am
paskties, tur tak skaidri paraadaas attieksme - 'nesaki, ko tu vari izdariits pats, paprasi valstij!'
8th-Jan-2010 11:52 am
jā, protams
This page was loaded Oct 12th 2024, 5:23 am GMT.