smth
 
8th-Dec-2009 07:01 am
sena latvieshu gudriiba veesta - kursh katru miega minuuti atstumj ar tekstu - veel tikai sho lappusiiti izlasiishu, tas no no riita knapi speej pamosties.
laikam jaameegjina savaldiit lasiitkaare :> stingi jaanosprauzh laika grafiks - lasiit liidz tikiem un tikiem un uz provokaacijaam - veel vienu lappusiiti - nepadoties :D
bet vispar. peljevina 'shausmu kjivere' aizrauj ;)
Comments 
8th-Dec-2009 12:07 pm
man tādas gribas nav, kad es lasu grāmatas. pār mani spēj valdīt ik katra nākamā lappuse. rezultāts? 3 diennaktīs esmu galīgi šķība un izrāvusi 3 grāmatas. šonakt beidzot gulēju :)
8th-Dec-2009 12:13 pm
ko Tu lasiiji?
vari ko ieteikt?
8th-Dec-2009 02:12 pm
es izlasīju vienu smagāku grāmatu- Monetsumas meita.
bet divas nu tiešām vienas nakts ātrās, bet nu man kā hormoni rauj uz šito tagad daudz un es kaucu pat par sīkumiem, tad ļoti iekērās Džūdas Devero grāmatas- Kārdinājums un Melnais Zīdkoks. labas. par stiprām sievietēm patiesībā. Melnais zīdkoks pat vairāk patika tieši tāpēc, ak pamatīgs noslēpums tika ilgi rakts un rakts par nezināmu pagātni. lai gan arī kārdinājumā bija noslēpumi. vispār pašlaik lasu Forestu Gampu. redzēs, aks tur sanāks. pagaidām man aizķēra sirds stīgas ap forestu esošā pasaule. ka citi patiesībā vairāk aprobežoti, nekā pats, jo uztver slimīgi, ņirgājās.
kāda literatūra tev labāk patīk? es parasti ar sajūsmu krimiķus lasīju :D tagad maiga palikusi :)
8th-Dec-2009 02:30 pm
agraak krimikji :)))
tagad esmu saakusi lasiit visu peec kaartas (nu, iznjemot lubenes.. taas joprojaam nespeeju panjemt rokaas) :>
un veel - aizvien vairaak vilina krievu klasika :)))
8th-Dec-2009 03:02 pm
nu re, man pašlaik par mīkstu lasāmviela kļuvusi. es nespēju neko spēcīgu lasīt. es jau nobimbājos no tāda vienkārša teksta, ka vīrietis atnāk pie sievietes lūgt roku un ierauga mazu bērnu skrienam pie mātes. es zinu, ak beigas labas. bet es kaucu. normāli? nea. riktīgi esmu hormonu varā :D
This page was loaded Oct 12th 2024, 7:31 am GMT.