smth
Commenting To 
1st-Dec-2009 10:43 am
manaa pastaa nolaida nelielu lazhu. bija atnaacis viens uzaicinaajums ierasties peec ierakstiitaas veestules. bet vakar atnaaca atkaartotais uzaicinaajums.. un.. izraadaas, ka atkaartotais uzaicinaajums ir atnaacis par veestuli, par kuru pirmais uzaicinaajums nebija.
bet nu labi. viss ir labi, kas beidzas labi. abis suutiijumi sanjemti un miers un beerzinjsh. varees arii turpmaak mieriigu sirdi laistiit degvielu :)

kas veel? druumais nedaudz atkaapies. jo atkal esi darbos. ak, jaa. runaajot par darbu. ar sho dienu man ir lielais, apvienotais monstrs jaavada. nezinu gan, cik ilgi tas turpinaasies, jo pagaidaam nav skaidrs, kaada veida paarmainjas var skart muus visus ar mb atnaakshanu. tad redzees.

un shodien vakaraa - bg. un pirms tam - vakarinjas ar ruutu un martinju. ceru, ka atkal daudz vareesim izrunaaties par politiku, ekonomiku. patiik man ar vinjaam abaam par to runaat.

un veel. intereses peec iesleedzu saeimas plenaarseedi. un pie sevis nodomaaju - atkal latvieshi pilnmeeness tauta. riit pilnmeeness, shodien censhamies pienjemt budzhetu.

un veel. vakardienas franchu valoda. kameer ir iespeeja izmantot visu, visu, visu, tikmeer ir sajuuta, ka vairaak vai mazaak visu saproti. bet panika iestaajas tajaa briidii, kad saproti, ka peec nedeeljas buus eksaamens, kuraa nedriikstees izmantot NEKO. bail izkrist. lai gan.. es saprotu, ka neviens jau nekaadus mega raadiitaajus negaida no cilvjiem, kas franchu valodu saakushi maaciities no nulles pirms triis meeneshiem.. un katru nedeelju nodarbiibias ir tikai 3 astronomiskaas stundas. panika... vieniigais priecinjsh - vakar man atdeva izlabotu maajas darbu. kljuudu nebija daudz. un priecinjsh bija, ka pasniedzeeja uzslaveeja, teikdama, ka darbs tieshaam bija labs.
vakar franchu valodaa arii nosmeejos par to, ka savulaik anglju valodu buuveeju uz vaacu valodas pamatiem. tagad franchu valodu buuveeju uz anglju valodas pamatiem.
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 27th 2024, 1:21 am GMT.