smth
Commenting To 
8th-Nov-2009 07:23 am
tramiiga nakts.
vakardienas adrenaliins naktii trauceeja guleet - modos un modos, un modos.. nee, kartes un kontrolpunkti nesapnjojaas kaa pagaajushajaa reizee. bet nomoda mirkljos domaajaas par tiem kontrolpunktiem, kurus neatradaam, jo nolemaam lieki neteereet laiku. varbuut taapeec arii sirdsapzinja nedaudz moka - gribeejaas kaa labaak, bet nesanaaca.
tieshaam vajadzees mieriigaa garinjaa izbraukaat ar kontrolkarti vakardienas 'teritoriju', lai atrastu kontrolpunktus. bet vispaar, ja taa padomaa, shkjiet, kas tas ir riigas rajons (bez riigas)... astonjaas stundaas tak var krustaam shkjeersaaam izbraukaaties... vakardienas rezultaats taads, ka nobraukti gandriiz 400km. bet atrasti tikai 33 kontrolpunkti. ok, lielos 2000 punktus nopelniijam, bet vienalga. nezinu, pati shoreiz esmu ljoti kritiska..varbuut taapeec, ka gribeejaas shoreiz labaak izbraukt nekaa pirmajaa reizee. labi, rezultaati buus pa nedeeljas vidu, tad arii redzees, kaa buus. pashiem meerkjis bija iekljuut labaako 30mitniekaa. un patiesiibaa uz naakamo gadu toch vajag veel tresho. OBLIGAATI. divataa braukt, protams, nav utopija, bet iisti ok tas nav, ka katru reizi peec taa, kaa atrodam objektu, ir jaagaida kaads briidis, kameer es atkal sakraameeju kartes un pasaku, kur taalaak jaabrauc. tur zuud laiks... protams,ne mega daudz, bet vienalga. un vispaar saaku praatot, ka jaaraksta legjenda. varbuut ne aarkaartiigi siiki, bet vismaz lielos vilcienos. preciizus kilometrus nespeeshu stundas laikaa aprakstiit, bet vismaz no punkta liidz punktam vismaz buus skaidrs, kas un kaa. un atrastie kontrolpunkti toch jaaliimee ciet, jo, neskatoties uz to, ka tie tiek iesviitroti, tomeer neapzinaati katru reizi izej atkal cauri visaam bildeem, mekleejot iisto.
vaardu sakot, organizatorisko lietu, kuras buutu jaaieveero brauciena laikaa, kljuust aizvien vairaak. iipashi jau attieciibaa uz to, ka treshais ir ljooti, ljotii, ljoti, ljoti vajadziigs. lai skrietu, lai mekleetu fotograafijas, lai es vareetu koncentreeties tikai uz karti.
bet vispaar. kopumaa njemot, pashai liels prieks, ka man shii gada laikaa naakushas divas interesantas un pozitiivu emociju paarpilnas divas lietas - sportlat un lob. dienu pavadi aktiivi aarpus maajas. pamatiigi izveedini galvu. jaa, arii paarvari savu slinkumu.. jo, patiesiibaa, tas taa arii ir - ir gruuti agri celties (vakar diena man saakaas jau 5 no riita), ir gruuti, ka visu dienu ir jaadara, jaadara, jaadara, ir gruuti, kad ierodies maajaas paarguris, bet.. lielaakais ieguvums ir tas, ka gandariijuma sajuuta peec tam - esi redzeejis, piedziivojis tik daudz kaa jauna... tas ir to veerts. protams, vienmeer vieglaak ir atrast attaisnojumu, kaapeec tas nav jaadara. protams, var teikt, ka ir svariigaakas lietas par blandiishanos apkaart. tomeer.. maajaas vienmeer paguusi izseedeeties. un maajaas varees seedeet tad, kad buusi pensijaa. kameer ir speeks (fiziskais) un kaut neliela veelme dazhaadot savu ikdienu, ir jaapaarvar visi "ne" un "nee". nedeeljas nogales, ko pavadi maajaas vai ierastaa veidaa, visas ir liidziigas un aatri taas aizmirsiisi. bet shaadas... nee, vairs ne pret ko citu nemainiishu taas. man taas ir vajadziigas. jo peec taam ir lielaaks prieks dziivot.
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 18th 2024, 11:26 pm GMT.