smth
 
2nd-Nov-2009 07:07 pm
veel viena franchu valoda. shoreiz cita pasniedzeeja. saakumaa bija sajuuta - aapaac, aapaac, bet peec pusotras stundas secinaajums - jaa, nedaudz taada nervozaaka buutne, bet.. skaidro kaut kaa labaak. nerodas vainas sajuuta par to, ka kaut ko no ieprieksheejaam reizeem esi aizmirsis.
maaciiba uz turpmaaku laiku - maajas darbi ir jaaizpilda maajaas, nevis jaatliek uz pusdienslaiku darbaa. pietiekami daudz piektdien uzdeva, bet ar visu sho darba fonu, nebija speeks maajaas piekjerties. tomeer pozitiivais tajaa visaa ir tas, ka lielaako dalju kljuudu, kas bija jaatrod tekstaa, izdevaas atrast ;)
vaardu sakot, ceturtdien vakaraa buus jaapieseezh pie maajas darba, lai piektdien normaali var iet uz kursiem ;)
un veel.. nezinu.. dalja no kursabiedriem saka, ka viss notiek paaraak aatri. man atkal shkjiet, ka notiek paaraak leeni un nepietiekamaa daudzumaa patiesiibaa pildam visaadus uzdevumus utt. nu, jaa.. skolaa man valodu maacija pilniigi citaadaa veidaa. 5 stundas nedeeljaa... katru dienu gandriiz.. un bija jaamaacaas, jaamaacaas, jaamaacaas.. tagad kaut kaa.. nezinu.. nenopietni shkjiet. vienkaarshi laikam tieshaam pashai vairaak jaapadarbojas ar to visu.
This page was loaded Apr 24th 2024, 8:20 am GMT.