smth
 
17th-Oct-2009 07:55 pm
ir sievietes, kuras veelas, lai viirietis vinjas uztur. principaa aptuveni varu saprast, kaapeec vinjas to veelas. sakni var mekleet sensenos laikos, kad viirietis stiepa maajaas mamutu, lai sieviete to gatavotu :) taa teikt - dziive nodroshinaata - ir ko stumt maagaa ;>
bet ir arii viirieshi, kuri veelas, lai vinjus uztur sievietes. vai pareizaak buutu - vinji nesmaadee to, ka sieviete vinjus uztur. bet kaapeec? kas mudina/veicina to?
Comments 
18th-Oct-2009 08:35 am
ak, jaa. atgaadinaaji arii sho lietu. kaut kaa saakotneeji to biju piemirsusi. bet, klau, vai gadiijumaa nav taa, ka tie, kas aizgaajushi zinaatnee, maakslaa ir atsevishkja kategorija. ja cilveeks ar shiim lietaam nodarbojas sava prieka peec, tad vinji krietni vairaak turas pie zemes (staav ar abaam kaajaam uz zemes), bet gadiijumaa, ka cilveeki shiis lietas izveelas kaa savas dziives pamatnodarboshanos, tad zinaamaa meeraa var teikt, ka tas jau ir paarspiileejums un vinjos ir nedaudz trakums. taapeec arii ir taa, ka neko citu, iznjemot to, kas ir vinju sirdslieta, vinji neprot?
This page was loaded Oct 12th 2024, 11:28 am GMT.