smth
Commenting To 
2nd-Oct-2009 06:57 pm
pirmaa franchu valoda paardziivota. pa nedeelju liiga mani bija paguvusi sabiedeet, ka likaas, ka ak-un-vai-rozhu-pilla-pakalja. protams, iipashi bazhiigu dariija mani arii tas, ka citiem shii jau buus ceturtaa lekcija, bet man.. man tikai pirmaa.
saakumaa likaas tieshaa, - buus baisi.. bet.. tad pamazaam nomierinaajos un sapratu, ka speeju izdomaat. un sapratu, ka shaadu apmaaciibas metodi piedziivoju ar anglju valodu. jaa, toreiz man arii bija panika kaa liigai un likaas, ka viss riebjas un neko man vairs negribas, un ka apmaaciibu metode ir nepareiza. toreiz mamma pierunaaja, ka nevajag mest plinti kruumos un ka buus jau labi viss, un peec gadiem vareeshu teikt paldies :) taa jau arii dziivee sanaaca - tagad varu teikt milzu paldies mammai par to, ka toreiz vinja neljaava man mest visu pie malas.
bet par shodienu. pusotra stunda pagaaja tieshaam nemanot. bija interesanti. tieshaam aizraava :)
protams, iespeejams, ka labumaa gaaja tas, ka vakar paseedeeju pati pie graamatinjaam un palasiiju, un meegjinaaju pildiit uzdevumus. tas tieshaam naaca par labu.
zinu, kas uz naakamo reizi ir jaaizdara - jaapamaacaas krietni cipari un skaitlji. ar to shoreiz bija vislielaakaas probleemas. un laikam tieshaam regulaari ir maajaas jaapadarbojas ar to visu. ar taam 3 stundaam nedeeljaa tomeer ir par maz.
jebkuraa gadiijumaa shobriid saprotu, ka viegli nebuus, bet nemetu plinti kruumos.
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 24th 2024, 3:31 am GMT.