smth
Commenting To 
30th-Sep-2009 05:23 pm
nogurums.. it kaa nekas daudz nav dariits, bet nogurums briesmiigs. laikam atkal taapeec, ka nakts taa nemieriigi guleeta. ik pa briidim modos un domaaju par to, ko un kaa shodien teikt...
brauciens uz valmieru arii nedaudz nervozs. no riigas izbraucaam nedaudz veelaak, nekaa vajadzeeja. + veel pieriigaa slapja sniega un krusas sajaukums... + veel valmieras ielu remonti. liidz ar to kaveejaam 15 minuutes. bet.. kaa jau parasti - nekas laikus nesaakas. taapeec sanaaca, ka ierados tieshi uz pasaakuma atklaashanu.
daudz visaadu runu un tekstu noklausiits shodien. bet. ir viena lieta, kas dikti prieceeja. visi jau saprot, ka probleemu shobriid valstii ir vairaak nekaa sunim blusu. tomeer visi, kas shodien kaut ko teica, centaas atrast pozitiivo. centaas nenokaart degunus un uzmundrinaat viens otru. tas tieshaam ljoti prieceeja.
laikam pati pamazaam mainu savu attieksmi pret lietaam un taapeec aizvien tuvaaki man ir teksti, ko saka eliina. peeteris ar kaspi shkjiet nedaudz atrauti no shiis dienas realitaates un krietni mazaak veersti uz reaalu dialogu un kompromisu mekleeshanu. bet tas taa. kaadreiz par to varees vairaak padomaat un uzrakstiit.
atpakaljceljsh no valmieras (kaa jau parasti visi atpakaljcelji) kaut kaa nemanaami paskreeja.
tomeer nenozheeloju, ka aizbraucu. bija taa veerts.
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Oct 12th 2024, 1:17 pm GMT.