smth
 
10th-Sep-2009 09:14 am
koofe un pumpernikjelis, un bumbieri. jau otro riitu peec kaartas :) jo shobriid tas shkjiet visforshaakais salikums ;)
shoriit, ejot uz darbu, atkal paveeroju ljauzhus..
pirmais, kas shodien iekrita aciis - dzeerieni cilvju rokaas. jaa, diezgan daudz ir narveezena kruuziites ar teejaam/kafijaam/shokolaadeem. ir pa kaadai mineraaluudens pudelei.. un.. nedaudz tomeer paarsteidza kundziite taa ap 45-50 ar citronshnjabuliisha kokchu rokaas. it kaa nemaz neizskatiijaas peec shnjabdegunja, taapeec arii paarsteidza.
un veel pieveersu uzmaniibu tam, ka aizvien druumaakas un druumaakas sejas. tik reti no riita sanaak ieraudziit smaidiigu seju. nu, labi, vismaz acis, kas nav skumjas.
un veel kaarteejo reizi veeroju meitenes augstpapeedenees. var redzeet, ka nabagam nav diez ko eerti, bet vienalga - katru riitu viens un tas - samociita gaita un augsti papeezhi. protams, katram savs. ja cilveeks taa juutaas labaak/skaistaak utt., nu, tad lai taa arii buutu. bet man tomer kaut kaa nedaudz zheel vinju.
un veel shodien pamaniiju diezgan daudz meitenes ar milziigaam siksnu spraadzeem (nu, taam ar visaadiem stiklinjiem). ja godiigi, tad tikai vienai tas izskatiijaas pusliidz pienjemami. paareejaam - kaut kaa nedaudz poshlo.
un veel. shodien arii man sanaaca satikt vienu briesmiigu zandalnieku. nee, pats tomeer vinjsh nebija briesmiigs, bet vinja zandales.. kaut kaa pat nelabi ap duushu palika.
un veel kaut kaa nedaudz nelaagi ap duushu sametaas, kad ieraudziiju vienu apaljiigu onku taa ap 50-60 - zilaa ruutainaa iispiedurknju kreklaa, zilaas, spiidiigaas trenuuzenees, zandalees un ar maisinju rokaas, kuraa iekshaa bija talsu piena pudele un maize. kaa no padomjlaiku kino izkaapis. nezinu, kaapeec, bet ieksheeji noskurinaajos, ieraugot vinju.

bet vispaar - labriit! :)
saule spiid, ir silti :) un es gaidu vakaru, kad tikshu valjaa no matiem :)
Comments 
10th-Sep-2009 11:55 am
šobrīd, iespējams ir runa vienkārši par dzīvotspējīgiem, ar stabiliem ienākumiem
10th-Sep-2009 11:57 am
hmz. vienalga cik, bet ka tik nes maajaas un kaut ko iedod arii cacisma uztureeshanai?
10th-Sep-2009 12:07 pm
Nu jā, bet tas ir tikai mans pieņēmums.
10th-Sep-2009 12:14 pm
nez. man jau shkjiet, ka kriizes (jebkuras) ljoti labi paraada patieso cilveeku buushanas kopaa iemeslu un pamatu. kriize ir pamatiigs paarbaudiijums uz izturiibu, speeju pienjemt, saprast, piedot, uzticeeties utt.
10th-Sep-2009 12:40 pm
un pakāpties. uz augstpapēžu kurpēm :)
10th-Sep-2009 12:48 pm
arii :D
This page was loaded Oct 12th 2024, 1:17 pm GMT.