smth
Commenting To 
7th-Sep-2009 11:07 am - Vēsturiskie notikumi Sējā un gatavošanās finālam !
Sveiki svētkos !

Jūs protams interesē, kas gan šodien ir par svētkiem?! Nu protams, ka svētkus esam sagādājuši sev paši ar lielisko startu priekšpēdējā SPORTLAT balvas posmā Sējā ! Diemžēl mūsu komandas rindas bija diezgan retinātas, jo daži no potenciālajiem dalībniekiem priekšroku deva Latvijas čempionātam sēņošanā, citiem bija braukšanas kursi un beigās startam gatavo dalībnieku skaits sastādīja tikai 5 vīrus un divas dāmas + protams uzticamās līdzjutējas ! :) Tomēr šoreiz uzsvars tika likts uz kvalitāti !
Kā ierasts pirmajiem starts tiek dots bērniem, kur arī šoreiz nu jau savā sestajā posmā pēc kārtas dalību ņēma arī mūsu komandas jaunākā dalībniece - Gabriela un sasniedza savu šīs sezonas labāko vietu - septīto ! :)
Īsi pirms lielā starta došanas organizatori sarūpē pārsteigumu dāmām, paziņojot, ka plānoto divu apļu vietā (27 km) viņām tomēr būs jāveic visi trīs apļi tāpat kā vīriem (39 km) ! :) Mūsu vīri startē godam un vietu izvietojums saglabājas nemainīgs no pirmā apļa līdz pat finišam ! Pirmais ar fantastisku rezultātu (zaudējot sacensību uzvarētājam tikai 7 minūtes!!!) ir mūsu jaunais komandas biedrs - Jānis K., kas savā V30 grupā pamanās ieņemt augsto 6-to vietu !!! Kas tāds mūsu komandas vīriem vēl nebija bijis pa kaulam ! Olimpiskais sešinieks tagad mums ir, un nākamsezon atliek vien stādīt nākamos mērķus - goda pjedestāls ! :) Otrais arī ar lielisku laiku ir Uģis, tādējādi Darba rūķi un draugi atstāj visus trīs Darba rūķus "jaņos" ! :) Trešais no mūsējiem - sporta menedžeris, kurš pirmo reizi trīs apļu sacīkstē pamanās aizmukt no līderiem un apdzīšanas par apli ! :))) Tas gan neglābj sporta menedžeri no palikšanas pēdējā vietā savā grupā ! :))) Ceturtais - Kaspars, bet mūsu finišējušo vīru rindas noslēdz Imants, kas savu pagājušās sezonas rezultātu Sējā ir uzlabojis par kādām 10 minūtēm !
Dāmas ... nu dāmas lielajā distancē mums šoreiz pārstāvēja tikai Aija ... bet toties kā pārstāvēja !!!!!! Ilgi gaidītais notikums un visas mūsu pūles un cerības beidzot piepildījās - Darba rūķiem ir pirmais goda pjedestāls!!!! Otrā vieta !!!! Spējat to iedomāties ?! Jā varbūt ne visas līderes izgāja uz starta līnijas, vienai trasē kaut kas nepaveicās vai gadījās pat kritiens, bet tas ir sports un arī Aija šosezon jau pabija pašā goda pjedestāla pakājē, tā kā viss ir noticis pēc nopelniem !!! Apsveicam mūsu pirmo laureāti un novēlam, pirmkārt, jau labu veselību un panākumus arī nākamās sezonas startos, kas cerams atnesīs vēl daudz prieka brīžu gan Aijai, gan mūsu komandai !
Jāatzīmē vēl viens ievērības cienīgs fakts - nākamajā dienā pēc Sējas vēl lielāku izaicinājumu sev izvēlējās Uģis, kurš startēja Vienības brauciena MTB sacensībās Siguldā (47 km) !!! Ņemot vērā laika apstākļus un trases reljefu šī noteikti bija šī gada grūtākā MTB sacīkste, bet Uģis ar to tika galā teicami !!! Starp vairāk kā 600 braucējiem ieņemdams vietu ātrākajā pusē !!! :) Bet ar to vēl Uģim šosezon nav gana, jo kopā ar sporta menedžeri šogad Uģis nolēmis startēt arī Eiropas Čempionātā MTB, kas notiks Tartu (Igaunija), un kur kopā jāveic būs 89 km !!! :)
Tiem, kas negrib savu riteni vēl nolikt ziemas guļā ir iespēja piedalīties vismaz pāris feinās sacensībās:
1) 12.09. (Sestdiena) Embūtē, kur norisināsies Vides faktu 4.Embūtes MTB velomaratons. Organizatori sacensību dalībniekiem divas distances: 25-30 km tautas klasei un 50-60 km sportistiem-amatieriem. No mums zināmiem dalībniekiem startam gatavojas Aija. Dalības maksa Embūtes MTB - 6 Ls. Bērniem un jauniešiem līdz 18 gadiem - 3 Ls !
Online reģistrācija sacensībām: http://www.sportlat.lv/sacensibas/?id=2&sacID=204&step=2&count=1
2) Pasākums īstiem velomīļiem - TARTU MTB velomaratons - 20.09. (Svētdiena). Lai piedalītos šajā gonkā ritenis ir drusku jāmīl, jo uz tā jums nāksies pavadīt savas 5-6 stundas, kas nepieciešamas, lai pievarētu 89 km garo trasi. Protams pastāv variants startēt tautas klasē, tad distances garums ir tikai 40 km un attiecīgi prasa 2x mazāk laika. Esmu piedalījies šajā pasākumā iepriekšējos divos gados un varu teikt, ka sajūtas ir ļoti interesantas, kad kopā startē ap 4000 velomīļu ! :) Burziņš un atmosfēra ar igauņu dziesmām fonā ir tiešām feina un līdzinās kaut kur Rīgas maratona atmosfērai. Netrūkst arī dažādu dīvaiņu, kas startē interesantos kostīmos vai vismaz ar interesantiem velosipēdiem ! :)) Online reģistrācija pasākumam: http://www.tartumaraton.ee/index.php?sisu=regi&mid=552&lang=eng
Dalības maksa 39 EUR. No Darba rūķiem startam pieteikušies esam mēs ar Uģi, bet aicinu velofanus padomāt par šo lietu, un varbūt padomāt pozitīvi ?! :)
Visbeidzot, pats, pats, pats pēdējais (15-tais) SPORTLAT balvas posms šogad - 27.09. (Svētdiena) notiks Valmierā - trešais Valmieras maratons ! Tiek piedāvātas arī trīs dažādas distances (42 km, 21 km un 5,7 km) un katrs var izraudzīties saviem spēkiem piemērotāko ! Visas distances ies arī SPORTLAT balvas ieskaitē ar to atšķirību, ka maratonā uzvarētājam tiks 1200 punkti, pusmaratonā - 1100, bet satelītskrējienā - 1000 (kā visos citos SPORTLAT posmos).
Pasākumam jau pieteikušies trīs aktīvisti: pusmaratonam (21 km) - Ineta T. un sporta menedžeris, bet nopietni gatavojās startēt arī Ilze Z., kas cerams piekritīs pārstāvēt mūsu komandu un piesakoties Valmieras pusmaratonam kā savu komandu (klubu) norādīs - Darba rūķi ! :)) Mazajam skrejamajam ir pieteicies Uģis, bet gatavojas arī Ivars un Mārtiņš, kā arī cerams citi Darba rūķi un mūsu draugi! Vairāk informācijas par pasākumu, kā arī reģistrēšanos var atrast mājas lapā: http://www.valmieras-maratons.lv/
Nu ko dāmas un kungi, līdz sporta sezonas beigām atlicis vēl pavisam maz un aicinu jūs sakopot spēkus un atdot tos pēdējā SPORTLAT balvas posmā, kur mēs varētu pacensties nostartēt ar maksimāli kuplu komandas dalībnieku sastāvu !
Atgādinu, ka uzreiz nedēļu pēc pēdējā SPORTLAT balvas posma mums ir paredzēts sporta sezonas AFTERPARTY, kurā aicinu pieteikties visus mūsu komandas dalībniekus un viņu tuviniekus, kā arī mūsu līdzjutējus, kas klātienē vai attālināti juta līdzi mūsu komandu gaitām trasē ! Tātad - 03.10. (Sestdien) dosimies nelielā atpūtā pie dabas ar tam sekojošu svinīgo pasākumu telpās (plānota arī pirts un bilžu seanss kā pērn), kur visi kopā atcerēsimies sezonas skaistākos, emocionālākos un sportiskākos mirkļus, kā arī sveiksim dažādās kategorijās labākos mūsu komandas dalībniekus (visiem komandas dalībniekiem līdz ar to pasākums ir obligāts!!!) :) Tie, kas vēl nav pieteikušies uz šo AFTERPARTY ir laipni aicināti to izdarīt, lai pēc iespējas ātrāk tiktu skaidrībā par pasākumam nepieciešamo telpu izmēriem :)
Esam veseli, trenējamies, sportojam un lai veicas !
Jūsu sporta menedžeris
Comment Form 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
This page was loaded Apr 24th 2024, 8:58 am GMT.